Κοροναϊός – Κοζάνη : Δραματική έκκληση για εύρεση κλίνης σε ΜΕΘ – Για 58χρονο ασθενή από τα Γρεβενά

ÔåëåôÞ åãêáéíßùí 50 êëéíþí ÌïíÜäùí ÅíôáôéêÞò Èåñáðåßáò (ÌÅÈ) óôï Ãåíéêü Íïóïêïìåßï Èþñáêïò êáé ÍïóçìÜôùí “Óùôçñßá”, ðáñïõóßá ôïõ Ðñùèõðïõñãïý ÊõñéÜêïõ ÌçôóïôÜêç, ôçí ÄåõôÝñá 19 Ïêôùâñßïõ 2020.
(EUROKINISSI/POOL INTIME NEWS/ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ÔÆÁÌÁÑÏÓ)

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης παραμένει από χθες, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, ένας 58χρονος από τα Γρεβενά, μετά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να εξευρεθεί σε άλλα νοσοκομεία κάποια κλίνη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Οι γιατροί του Μαμάτσειου Νοσοκομείου σταθεροποίησαν την κατάσταση της υγείας του 58χρονου, που έχει προσβληθεί από τον SARS-COV 2, ενώ οι διοικήσεις των δύο Νοσοκομείων, Κοζάνης και Γρεβενών, συνεχίζουν την αναζήτηση κλίνης ΜΕΘ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 58χρονος νοσηλεύτηκε στην κλινική covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών από την περασμένη Τρίτη και επειδή η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνονταν κρίθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς και τη Διοίκηση να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Επιστρατεύτηκε» το Μαμάτσειο

Όταν αυτό δεν κατέστη δυνατόν, τότε «επιστρετεύτηκε» η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, η οποία σε πολλές των περιπτώσεων το τελευταίο διάστημα, αν και δεν διαθέτει το αναγκαίο προσωπικό, λειτουργεί άτυπα και ως Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι προσπάθειες των διοικήσεων των δύο Νοσοκομείων για να εξευρεθεί κλίνη σε κάποια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τον 58χρονο συνεχίζονται και σήμερα.

 

Δείτε εδώ

4 comments for “Κοροναϊός – Κοζάνη : Δραματική έκκληση για εύρεση κλίνης σε ΜΕΘ – Για 58χρονο ασθενή από τα Γρεβενά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *