“Και είπε κάποιος: Τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά… Και έτσι έμεινε η πιο βολική δικαιολογία για όλους τους μεγάλους…” -Γράφει η Ευαγγελία Πακαπούκα

Και είπε κάποιος -Τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά….. Και έτσι έμεινε η πιο βολική δικαιολογία για όλους τους μεγάλους…..

Τα Χριστούγεννα δεν είναι για παιδιά είναι και για τα παιδιά!!!!! Τα Χριστούγεννα είναι για όποιον μπορεί να βγάλει τη μιζέρια απο πάνω του να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και να αφήσει την καρδιά του να δεχτεί τη μεγαλύτερη χαρά!!!!!

 

Μάθαμε να λέμε δικαιολογίες γιατί κλείσαμε τις καρδιές μας, μας ρίξαμε σε ένα λάκκο που μόνο στεναχώρια έχει τη χαρά δεν μπορούμε να τη χωρέσουμε….. Γιαυτό μεταφρασαμε τα Χριστούγεννα ωσ μια γιορτή για παιδιά ενώ αν το καλοσκεφτείς τα παιδιά δεν μπορούν να ερμηνεύσουν το θαύμα που συντελείται απλά έχουν μεγάλες κι ανοιχτές καρδιές και χωράνε τις μεγάλες χαρές!!!!!!! Γιαυτό λοιπόν ασ αλλάξουμε μυαλό ασ δώσουμε χώρο για χαρά και φως στην καρδιά μας!!!!!

Καλό μήνα να έχουμε!!!! Καλές και ευλογημενες γιορτές!!!!!!

1 comment for ““Και είπε κάποιος: Τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά… Και έτσι έμεινε η πιο βολική δικαιολογία για όλους τους μεγάλους…” -Γράφει η Ευαγγελία Πακαπούκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *