O Ηλίας Κάτανας για τα χθεσινά κρούσματα: “Όλος ο κόσμος περιμένει σήμερα κιόλας την αλήθεια χωρίς υπεκφυγές όπως αναμένει και την λήξη του σκληρού λοκντάουν στην περιοχή μας, ως φυσιολογικό επακόλουθο του φριχτού λάθους”


Επειδή έχει τραυματιστεί σοβαρά η αξιοπιστία της διαχείρισης της πανδημίας στην περιοχή μας, απαιτούμε να ενημερωθεί άμεσα το Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά και ολόκληρη η κοινωνία της περιοχής μας για το μείζον θέμα που προέκυψε με τον χθεσινό ανακριβή αριθμό των κρουσμάτων. Απαιτούμε να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα και να βρεθούν οι υπεύθυνοι.
1. Ζητάμε λεπτομερή περιγραφή τι ακριβώς συνέβηκε με αυτά τα 30 «ορφανά» κρούσματα και για ποιο λόγο δεν καταμετρήθηκαν όταν έπρεπε αλλά προσμετρήθηκαν στη χθεσινή ημέρα.
2. Θέλουμε απαντήσεις στο αν έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο όπου να χρεώνεται λάθος αριθμός στην καταμέτρηση σε όλο το προηγούμενο διάστημα
3. Προφανώς και απαιτούμε να μάθουμε ποιος ή ποιοι ευθύνονται για αυτό το εγκληματικό λάθος
4. Και το πιο βασικό ερώτημα μας. Ρωτάμε και θέλουμε να μας αποδεικνύεται πλήρως με τα πρακτικά, όπου θέλουμε να πιστεύουμε πως κρατιούνται, αν στην περιοχή μας όπου παραμένει σε περιορισμό τρεις μήνες έπαιξαν ρόλο τυχόν λάθη, τυχόν αβλεψίες, ή οτιδήποτε άλλο, έτσι ώστε να υπάρχει παραποιημένη εικόνα που έφερε ενδεχομένος και τις λάθος αποφάσεις με τις γνωστές συνέπειες για την περιοχή μας. Δυστυχώς υπάρχουν πλέον σκιές και μία μεγάλη αμφισβήτηση από το σύνολο των πολιτών σε ότι αφορά στην αξιοπιστία της όλης διαχείρισης.
Κύριοι, η περιοχή μας παραμένει σε ειδικό καθεστώς lockdown τρεις μήνες περίπου. Επιχειρήσεις καταστράφηκαν και μαγαζιά ίσως δε θα ξανά ανοίξουν. Όλο αυτό οδήγησε στα όρια την ψυχολογία του κόσμου, μεταφέροντας τα ίδια τα προβλήματα τους εντός των σπιτιών τους. Όλος ο κόσμος περιμένει σήμερα κιόλας την αλήθεια χωρίς υπεκφυγές όπως αναμένει και την λήξη του σκληρού λοκντάουν στην περιοχή μας, ως φυσιολογικό επακόλουθο του φριχτού λάθους.

Ηλίας Π. Κάτανας
Περιφερειακός Σύμβουλος
τ. Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής.

2 comments for “O Ηλίας Κάτανας για τα χθεσινά κρούσματα: “Όλος ο κόσμος περιμένει σήμερα κιόλας την αλήθεια χωρίς υπεκφυγές όπως αναμένει και την λήξη του σκληρού λοκντάουν στην περιοχή μας, ως φυσιολογικό επακόλουθο του φριχτού λάθους”

 1. Δώστε όλοι σας λάθος μήνυμα. Τα κρούσματα είναι υπαρκτά είτε σας αρέσει είτε όχι απλά αλλάζει η ημερομηνία. Την μεγαλύτερη ζημιά την κάνουν μονίμως οι ” λαϊκιστές ” για καθαρά ψηφαλάκια.

 2. Κύριε Κάτανα πολύ σωστά όλα αυτά που αναφέρεις, δεν νομίζω όμως ότι θα υπάρξει κάποιος από αυτούς τους ανεύθυνους υπεύθυνους να αναλάβει την ευθύνη και να φανεί αρεστός σε εσένα και σε εμάς τους κοινούς θνητούς που θα δώσει κάποια αληθινή απάντηση.

  Πρώτα μας και σας αγνόησαν , μετά μας και σας κοροιδεψαν, μετά μας και σας πολεμησαν και ΕΜΑΣ συνεχίζουν να ΜΑΣ πολεμούν προσπαθώντας να μας φοβήσουν.

  Στο χέρι ΣΑΣ , ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που ασχολείστε με τα κοινά, που ασκείται εξουσία και ΣΑΣ έχει εκλέξει ο λαος για να υπερασπιζεστε το καλό της περιοχής και του κόσμου, είναι να τους νικήσουμε, αρκεί ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ να μην βάζετε πρώτα την πολιτική καριέρα και μετά ΕΜΑΣ. Τον τρόπο που θα βγούμε νικητές θα πρέπει να τον βρείτε ΕΣΕΙΣ.

  ΕΜΕΙΣ σαν ανώτεροι άνθρωποι είμαστε ελεύθεροι , γιατί δεν ελπίζουμε να μας σώσουν αυτοί που μας πολεμάνε , δεν τους φοβόμαστε όσο και εάν προσπαθούν να μας φοβήσουν με τα όπλα που διαθέτουν .

  ΕΜΕΙΣ την συνείδηση μας την έχουμε καθαρή , δεν έχουμε τιμή, έχουμε αυτοσεβασμό, και αυτοπεποίθηση και θα βγούμε νικητές σε αυτόν τον ανέντιμο πολεμο .

  ΕΜΕΙΣ δεν θεωρούμε τον εαυτό μας εξατημένο ,γιατί το γνωρίζαμε ότι μας εξαπατούν, είμαστε σωστα ενημερωμένοι και δεν είμαστε ψεκασμένοι, το μόνο λάθος μας ίσως είναι ότι είμαστε αρκετά έξυπνοι και δεν θα πάψουμε ποτέ να ονειρευόμαστε

  ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *