Κλειστά τα Λύκεια στις «κόκκινες» περιοχές σε Εορδαία και Σιάτιστα – Κανονικά το Γυμνάσιο Κρόκου


Στις περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο, στις λεγόμενες «κόκκινες» περιοχές, τα Λύκεια θα λειτουργούν για την ώρα εξ αποστάσεως, με τηλεκπαίδευση, και όχι δια ζώσης. Τα Λύκεια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά και στις περιοχές αυτές.
Όλες οι άλλες εκπαιδευτικές δομές (όπως Πανεπιστήμια, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης) παραμένουν για την ώρα σε εξ αποστάσεως λειτουργία.

Φοιτητές που επιθυμούν να μετακινηθούν για να αποδεσμεύσουν κάποιο μισθωμένο ακίνητο, θα μπορούν να το κάνουν στο πλαίσιο μετακίνησης συνολικής διάρκειας έως 3 ημερών με απαραίτητο δικαιολογητικό τη λήξη του σχετικού μισθωτηρίου.

3 comments for “Κλειστά τα Λύκεια στις «κόκκινες» περιοχές σε Εορδαία και Σιάτιστα – Κανονικά το Γυμνάσιο Κρόκου

  1. Τι τρελά πράγματα είναι αυτά? Τα δημοτικά του Κρόκου ανοιχτά, το Γυμνάσιο θα ανοίξει κανονικά! Τα παιδιά από τον κρόκο στα λύκεια κανονικά και όλος ο Κρόκος σε σκληρό lockdown. …… Μας δουλεύουν????

  2. Το ερώτημα κύριε Πλιάτσιο είναι αν θα καταφέρουμε να φτάσουμε υγιείς μέχρι τον εμβολιασμό και δεν θρηνύσουμε πάλι 100 νεκρούς την ημέρα. Το σταδιακό άνοιγμα πριν το 2ο κύμα μας οδήγησε σε 5500 νεκρούς.. Το ζητούμενο είναι να προσέξουμε όλοι μας για να μην έχουμε άλλες απώλειες στην τελική ευθεία πριν το εμβόλιο.. Εύχομαι οι κυβερνώντες αυτή την φορά να επιδείξουν γρηγορότερα αντανακλαστικά και να επιβάλουν lockdown πριν φτάσουμε 600 διασωληνωμένους την ημέρα και άλλες 5000 νεκρούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *