Ο 40χρονος Μάριος Τεντσογλίδης από τον Άγιο Δημήτριο για τη διακοπή ρεύματος στο σπίτι του – “Λυπάμαι που ούτε Δήμος ούτε Περιφέρεια δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα μου, παρά μόνο δημιουργούν εντυπώσεις πως βοήθησαν χωρίς ποτέ να γίνει εφικτό το ζητούμενο μου, το οποίο και είναι η ηλεκτροδότηση της οικίας μου”

Προς αποκαταστάσεως της αλήθειας σας ενημερώνω πως αν και πέρασαν 10 ημέρες το ακίνητο στο οποίο διέμενα 40 χρόνια παραμένει χωρίς ρεύμα.

Λυπάμαι που ούτε δήμος ούτε περιφέρεια δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα μου, παρά μόνο δημιουργούν εντυπώσεις πως βοήθησαν χωρίς ποτέ να γίνει εφικτό το ζητούμενο μου, το οποίο και είναι η ηλεκτροδότηση της οικίας μου.

 

Δεν επαιτώ κι ούτε επαίτησα.

 

θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους απλούς πολίτες για το ενδιαφέρον τους και την Αγνή αλληλεγγύη τους προς το πρόσωπό μου.

Τα οποία χρέη προς την εφορία οφείλονται σε κατά κανόνα σε συγγενικά πρόσωπα, δεν χρωστάω κανένα δάνειο σε καμία τράπεζα.

 

Το ίδιο το κράτος με φτωχοποίησε  και το ίδιο το κράτος με απομάκρυνε έμμεσα από την πατρική μου εστία.

 

 

Μετά τιμής και εκτίμησης

Μάριος Τεντσογλίδης

 

Άγιος Δημήτριος Κοζάνης

04/02/2021

1 comment for “Ο 40χρονος Μάριος Τεντσογλίδης από τον Άγιο Δημήτριο για τη διακοπή ρεύματος στο σπίτι του – “Λυπάμαι που ούτε Δήμος ούτε Περιφέρεια δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα μου, παρά μόνο δημιουργούν εντυπώσεις πως βοήθησαν χωρίς ποτέ να γίνει εφικτό το ζητούμενο μου, το οποίο και είναι η ηλεκτροδότηση της οικίας μου”

  1. Λόγω πολλών προβλημάτων της δικής μου υγείας. Καμιά φορά αμελουμε πράγματα..Δεν γίνεται να δηλώνουν το επιλυσαν το θέμα.
    Σήκωσε σε παρακαλώ τον γενικό διακόπτη και το διακόπτη ηλεκτροπληξίας.

    Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *