Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος για τον αποχιονισμό στο Δήμο Σερβίων: “Τα προβλήματα που αναφέρει ο δήμαρχος εμφανίστηκαν στην περίοδο του κ. Κοσματόπουλου. Ας το πει ξεκάθαρα λοιπόν για να γνωρίζουν οι πολίτες. Αλλά πώς να το κάνει στον άνθρωπο που τον υποστήριξε με θέρμη στις εκλογές, βάζοντας μάλιστα στο ψηφοδέλτιό του δημάρχου και υποψηφίους. Η αχαριστία του θα έβγαζε μάτι”

Θα περίμενε κανείς ο δήμαρχος στις πρόσφατες αναρτήσεις του στο facebook να ενημερώσει τους πολίτες του δήμου για την πορεία των αποχιονισμών.
Φυσικό και αποδεκτό από τον καθένα μας.
Το πρόβλημα γεννάται όταν ο δήμαρχος δεν μένει σ’ αυτό αλλά μέσα από ένα τοξικό λόγο, απαξιώνει όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές για τους αποχιονισμούς που έκαναν κατά την διάρκεια της θητείας τους.
Θέλω να του θυμίσω τις πολύ χειρότερες χιονοπτώσεις του χειμώνα 2011-2012 στην διάρκεια της δικής μας δημοτικής περιόδου, όταν ο δήμαρχος ήταν πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και ο δήμος Σερβίων-Βελβεντού, παρ’ όλα τα οικονομικά προβλήματα που κληρονόμησε, ανταποκρίθηκε άμεσα και πολύ αποτελεσματικά.
Αυτό το βεβαιώνουν όλοι οι κάτοικοι και κυρίως οι κάτοικοι των ορεινών χωριών μας.
Είμαι επίσης σε θέση να γνωρίζω ότι και οι προηγούμενοι από μένα δήμαρχοι, Κοκολιός, Ντοβόλης και ο πρόεδρος του Λιβαδερού στις δικές τους περιόδους ανταποκρίθηκαν με τον ίδιο ικανοποιητικό τρόπο.
Τα προβλήματα που αναφέρει εμφανίστηκαν στην περίοδο του κ. Κοσματόπουλου. Ας το πει ξεκάθαρα λοιπόν για να γνωρίζουν οι πολίτες.
Αλλά πώς να το κάνει στον άνθρωπο που τον υποστήριξε με θέρμη στις εκλογές, βάζοντας μάλιστα στο ψηφοδέλτιό του δημάρχου και υποψηφίους. Η αχαριστία του θα έβγαζε μάτι. Τους βάζουμε λοιπόν όλους στο ίδιο τσουβάλι και “γαία πυρί μιχθήτω”.
Είναι όμως γνωστό ότι τον δήμαρχο δεν τον ενδιαφέρει η αλήθεια αλλά πως θα συκοφαντήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα.
Υ.Γ. Θέλω να θυμίσω στον δήμαρχο ότι η Αμερική προϋπήρχε πολύ πριν την ανακαλύψει ο Χριστόφορος Κολόμπος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *