Kozanimedia: Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Βαβλιάρας στο Top Channel – Tι απαντά στις επικρίσεις για το πρόγραμμα – “Λάθος δεν έγινε, τουλάχιστον από την περιφερειακή αρχή – Οι επιχειρηματίες έχουν απόλυτο δίκιο, αλλά κανείς δε μπορούσε να φανταστεί τι θα γινόταν μετά το πρώτο τρίμηνο της πανδημίας” – Βίντεο

11 comments for “Kozanimedia: Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Βαβλιάρας στο Top Channel – Tι απαντά στις επικρίσεις για το πρόγραμμα – “Λάθος δεν έγινε, τουλάχιστον από την περιφερειακή αρχή – Οι επιχειρηματίες έχουν απόλυτο δίκιο, αλλά κανείς δε μπορούσε να φανταστεί τι θα γινόταν μετά το πρώτο τρίμηνο της πανδημίας” – Βίντεο

 1. Τα λάθος κριτήρια κ. Βαβλιαρα δεν έχουν σχέση με το εάν ήταν το 1ο ή 2ο ή 3ο τρίμηνο.
  Αν δεν αντιλαμβανεστε που ήταν το πρόβλημα και επιμένετε να υπερσπιζεστε ακόμη και τώρα τις επιλογές τρομάζω στο αύριο και στο χρόνο που θα χαθεί μέχρι να φύγετε.

 2. Κύριε Βαβλιάρα όταν δεν έχετε αντιληφθεί που είναι το λάθος και που η άγνοια τότε καλά υποστηρίζουν κάποιοι συνάδελφοίσας Π.Συμβουλοι ότι η Περιφ.Δυτ,Μακεδονίας έχει μμετατραπει σε ΄΄Κρεμλίνο”

 3. Στη Δυτική Μακεδονία υπάρχουν 20.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Από αυτές οι 5000 υπέβαλαν αίτηση στο πρόγραμμα των 40.000.000. Έλαβαν κατά μέσο όρο 22000€ οι 1800 . Οι υπόλοιπες 15000 θα μοιραστούν τα 5.000.000€. δηλαδή 333€.

 4. Ακόμη και ο υπουργός σας είπε ότι κάνατε λάθος που δεν αλλάξατε τα κριτήρια. Εσύ ακόμη να καταλάβεις τι έπρεπε να κάνετε τρομάρα σου…;;; Είστε ακατάλληλοι μας καταστρέψατε. Να πάτε σπίτια σας. Δεν θα χάσουμε και τα λίγα που μας απόμειναν για να έχετε εσείς καρέκλες. Σπίτια σας τώρα όχι το 2023.

 5. Κύριε Βαβλιάρα μιας και δεν έχετε το σθένος να αντιπαρατεθείτε με τον Περιφρειάρχη(!!!!!) για τα κακώς κείμενα των αποφάσεων,των προσλήψεων συνεργατών κ.α σας λέω το έξης. Γιατί δώσατε παράταση και διπλασιάσατε τους ενδιαφερόμενους δημιουργώντας ψεύτικες ελπίδες;
  Αν δεν το είχατε κάνει αυτό όσοι είχαν κάνει αιτήσεις μέχρι την πρώτη προθεσμία θα έπαιρναν όλοι!

 6. Έχετε διχάσει την κοινωνία. Μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι τα κάνατε όλα καλά. Δεν τα κάνατε!!!!Δώσατε 40αρια σε ανοικτές επιχειρήσεις που έχουν εργολαβίες στην ΔΕΗ. Τυχαίο? Καταφέρατε να αυξήσετε τα κονδύλια από 10 εκ € σε 40 εκ. €, που ήταν το δυσκολότερο και δεν μπορέσατε να τα μοιράσετε δίκαια, που ήταν το ευκολότερο. Η λύση είναι Αναθεώρηση του προγράμματος!!!

  • Είναι λαικισμός να λέει ο Περιφρειαρχης ότι κατόρθωσε να αυξήσει τα 10 εκ σε 40
   Αν δείτε όλες οι Περιφέρειες πήραν ακριβώς αυτό που τους αναλογούσε.
   Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο
   Ας σταματήσει ε[ιτέλους να μοιράζει κουτόχορτο ο Περιφερειάρχης.
   Το πικρό ποτήρι θα το πιει μέχρι τέλους!

 7. Δηλαδή θέλετε να μας πείσετε ότι επλήγησαν για παράδειγμα οι φούρνοι στο πρώτο τρίμηνο της πανδημίας και όχι όλοι οι άλλοι επαγγελματίες της περιοχής.
  Καλύτερα να μη μιλάτε γιατί εκτίθεστε ακόμη περισσότερο.
  Ντροπή σας.

 8. Ντροπή!Παραδεχτείτε επιτέλους το λάθος σας! Κοιμάστε με καθαρή συνείδηση?πηρατε στο λαιμό σας τοσες οικογένειες! Έλεος πια!Έχετε και το θράσος να μιλάτε κιόλας?

 9. Η προσπάθεια χειραγώγησης με ψευτιές και πονηριές κ.Κασαπίδη δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά διεκδικήσετε τόσο άνετα την επανεκλογή σας.
  Γιατί ακόμα και οι Περ.Σύμβουλοί σας σας κατακρίνουν κρυφά.λογω δημοκρατίας!!!
  Χώρια αυτοί που βάλανες πλάτες με ψεύτικες υποσχέσεις και τώρα διαπιστώνουν την αληθινή πραγματικ’οτητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *