Στέγη Παιδιού “Ο Άγιος Στυλιανός”: Μνήμη Καθηγητή Χρήστου Ιορδανίδη συζύγου ιατρού Έλλης Χαδιώ

Το Δ.Σ και τα μέλη της «Στέγης Παιδιού Κοζάνης ‘Ο Άγιος Στυλιανός»  εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους για την εκδημία του Χρήστου Ιορδανίδη, bσυζύγου της ιατρού Έλλης Χαδιώ- Ιορδανίδου. Ο εκλιπών, που υπέκυψε το  Σάββατο των ψυχών ύστερα από μακροχρόνια δοκιμασία της υγείας του,  γεννήθηκε στην Πάτρα από Πόντιο πατέρα πρόσφυγα από την Οδησσό και  μητέρα από το Αίγιο. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου  Χημικός–Μηχανικός κοντά στον Νομπελίστα Καθηγητή Βέρνερ Χάιζενμπεργκ,  διετέλεσε ο ίδιος καθηγητής της Βιομηχανικής Χημείας στο Πανεπιστήμιο  Αθηνών και ασχολήθηκε με την έρευνα στη βιομηχανική παραγωγή.
Ο Χρήστος Ιορδανίδης, ένας υπέροχος άνθρωπος πράος με ήθος , αξιοπρέπεια, γλυκύτητα λόγου  μαζί με την εκλεκτή σύζυγό του Έλλη, ανεψιά της  προσφιλούς Άννας Καραγκούνη, πρωτότοκη θυγατέρα της αδελφής της Ευφημίας Καραγκούνη-Χαδιώ, υπήρξαν επί δεκαετίες πολύτιμοι, προσηνείς  και αγαπητοί συμπαραστάτες στο κατασκηνωτικό έργο της Στέγης Παιδιού Κοζάνης ο Άγιος Στυλιανός στον Πτελεό Μαγνησίας, όπως επίσης και τα τέκνα τους Ντίνα και Θεοδόσης.
Οι προσευχές μας τούς συνοδεύουν στη λιτή νεκρώσιμη ακολουθία στην  Αθήνα  σήμερα  Τρίτη 9 Μαρτίου 2021, συμψάλλοντας «Αιωνία η μνήμη αυτού».

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Μαγδαληνή  Παπαδοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *