Κλειστός ο Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης μέχρι τις 15 Μαρτίου – Μετά το κυριακάτικο δημοσίευμα του Kozanimedia

«Λουκέτο» στον ιερό ναό των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, έβαλε το εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού, μετά τα περιστατικά που σημειώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο με την παρουσία δεκάδων πιστών.

6 comments for “Κλειστός ο Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης μέχρι τις 15 Μαρτίου – Μετά το κυριακάτικο δημοσίευμα του Kozanimedia

 1. Δημοσιογραφισκοι που καταντήσατε δικτατορισκοι… Αλλά ο Έλλην δεν ξέχνα.. Εγώ κατεβάζω πρώτη το site, σας χαιρετώ γιατί είστε απλά κακή συγκυρία κ πηγή μόνομέρους πληροφόρησης.

  • Στο καλό,Βασίλω,και να (μη) μας γράφεις!! Που θα πεις τον Παναγιώτη Πλιάτσο δημοσιογραφίσκο!!! Ο μόνος που τολμάει σε όλη τη Δυτ. Μακεδονία να συγκρούεται με το παπαδαριό!!! Είδες κανέναν άλλον; Για τη ζωή τη δική σου και τη δική μου ενδιαφέρεται!!! Δεν κοιτάς που οι παπάδες αισθάνονται αλαζονικά κράτος εν κράτει!!! Δεν κοιτάς την αλαζονεία του δεσπότη της Κοζάνης που κάνει την πάπια , ενώ ξέρει τι γίνεται κάθε Κυριακή στους ναούς!!! Αυτός όφειλε να αυστηροποιήσει με ποινές (εκκλησιαστικές) και περιφρουρήσει την κατάσταση πρώτος απ΄όλους,καθότι μάλιστα οι ρασοφόροι ένας ένας προσβάλλονται και θερίζονται από τον ιό!!!Αλλά αν είναι αυτοί ασυνείδητοι, οι υπόλοιποι εμείς δεν φταίμε σε τίποτα!!! Στα σούπερ μάρκετ (που τζαμπουνάνε κάποιοι) που εξίσου υπάρχει συνωστισμός, πρόκειται απλώς για τη βιολογική μας επιβίωση. Δεν γίνεται να μην πάμε. Γίνεται; Αλλά κάποιοι διαθέτουν IQ ραδικιού.Και αυτό είναι που σε εξοργίζει!!!

   • Παναγιώτης Πλιάτσος: ο μόνος που κάνει το δεσπότη να ξεροκαταπίνει!!!

 2. Όταν ο Έλληνας καταλάβει ότι δεν είναι θέμα εκκλησίας ή πλατείας αλλά θέμα ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ, τήρησης ΜΈΤΡΩΝ και σεβασμού του προσωπικού ζωτικού χώρου του καθενός μας , τότε θα λειτουργήσουν τα πάντα ελεύθερα και χωρίς πρόβλημα έξαρσης του ιού και μέτρα καταστολής και απαγορεύσεις.
  Δεν είναι ανάγκη ρε φίλε να κολλάς πάνω μου στο λεωφορείο. Δεν είναι ανάγκη να σταματάς σε 10 πόντους σε μια ουρά. Δεν γίνεται να φωνάζεις μέσα στη μούρη μου!
  Με κοβιντ ή χωρίς πρέπει να μας γίνει τρόπος ζωής.
  Δεν φταίει κανένας δημοσιογράφος ή σάιτ που δείχνει τα στραβά και τη βρωμιά μας.

 3. Παπάδες,δεσποτάδες,μακριά ο μισθός σας από το Δημόσιο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *