Μέγκαν Μαρκλ, Χάρι έβαλαν «μπουρλότο»: Ποιος συγγενής τους έκανε το σχόλιο για το χρώμα δέρματος του Αρτσι;

Αδιαμφισβήτητα, η μεγαλύτερη «βόμβα» που εκτόξευσαν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι για το παλάτι ήταν αυτή για τις ρατσιστικές ανησυχίες μέλους της βασιλικής οικογένειας για το χρώμα δέρματος του Αρτσι.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι περιέγραψαν αδιανόητες καταστάσεις πίεσης και ελέγχου στο παλάτι, ενώ άφησαν να εννοηθεί ότι το γεγονός πως ουσιαστικά το παλάτι αρνήθηκε να δώσει τον τίτλο του πρίγκιπα στον μικρό Αρτσι υπέκρυπτε ρατσιστικά κίνητρα.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψαν ότι κατά την εγκυμοσύνη της δούκισσας του Σάσεξ υπήρξαν ανησυχίες και συνομιλίες εντός της βασιλικής οικογένειας για το πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα δέρματος του πριγκιπικού μωρού.

Το ζευγάρι δεν αποκάλυψε ποιος συγγενής τους ήταν εκείνος που είχε ανησυχίες για το χρώμα δέρματος του Αρτσι, λέγοντας ότι αντιλαμβάνονται ότι αυτό θα του προκαλούσε μεγάλη ζημιά. Αυτή η πίεση, αλλά και όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα οδήγησαν τη Μέγκαν Μαρκλ στην κατάρρευση, αλλά και, όπως είπε, σε τάσεις αυτοκτονίας.

Τι είπε η Όπρα Γουίνφρεϊ για το θέμα μετά τη συνέντευξη
Μιλώντας χθες, μετά την προβολή της συνέντευξης στις ΗΠΑ, η Οπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Χάρι της ζήτησε να καταστήσει σαφές ότι δεν ήταν η βασίλισσα ή ο παππούς του πρίγκιπας Φίλιππος αυτοί που αναρωτιούνται για το χρώμα του δέρματος που θα έχει το μωρό.

Η Οπρα Γουίνφρεϊ ανέφερε ότι σοκαρίστηκε με τον εν λόγω ισχυρισμό του ζευγαριού για το χρώμα του δέρματος του Αρτσι, αλλά παρόλο που προσπάθησε να εκμαιεύσει περισσότερες πληροφορίες από τον πρίγκιπα Χάρι, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, εκείνος αρνήθηκε. Ωστόσο, της είπε ότι ήθελε να καταστήσει σαφές πως το πρόσωπο στο οποίο αναφερόταν δεν ήταν «ούτε η γιαγιά του ούτε ο παππούς του».

Και κάπως έτσι, η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι πυροδότησε ένα παιχνίδι εικασιών για το ποιο μπορεί να είναι το πρόσωπο εκείνο της βασιλικής οικογένειας που κατηγορείται για ρατσισμό.

Περισσότερα: εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *