Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πρώτη συνέντευξη και πρώτη φωτογραφία μετά την επίθεση με βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά στο ΟΚ! για την τραγική εμπειρία της, υπογραμμίζοντας για την 35χρονη κατηγορούμενη ότι «μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει»

Δέκα μήνες μετά την εγκληματική επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όχι μόνο η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, δίνοντας καθημερινά μια σκληρή μάχη. Τον περασμένο Μάιο, η Ιωάννα, πηγαίνοντας στο γραφείο όπου εργαζόταν, στην Καλλιθέα, δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο με καυστικό υγρό από μια συνομήλική της, η οποία στη συνέχεια διέφυγε.

Η φερόμενη ως δράστης συνελήφθη με την Ιωάννα να υποβάλλεται έκτοτε σε μία σειρά από επώδυνες χειρουργικές και αισθητικές επεμβάσεις, προκειμένου να αποκαταστήσει τα τραύματα. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σπάει τη σιωπή της και μιλά στο περιοδικό ΟΚ! για την τραγική εμπειρία της. «Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει» λέει για την 35χρονη κατηγορούμενη.

Πριν από λίγο καιρό, η Αννίτα Ναθαναήλ, μιλώντας για τη σχέση που έχει αναπτύξει με την Ιωάννα, εξήγησε τι ήταν αυτό που την ώθησε να «στήσει» μια παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης και μετέφερε στο κοινό, μέσα από τη βραδινή εκπομπή «Μεσάνυχτα», εκ μέρους της Ιωάνναςένα τρυφερό μήνυμα και μια δέσμευση ζωής.

ioanna2

«Έχουν πάει πίσω τα χειρουργεία της λόγω του κορονοϊού και ξέρεις είναι οδυνηρό για ένα κορίτσι που έχει πληγές, τραύματα και προγραμματισμένα χειρουργεία που περιμένουν να ολοκληρωθούν. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Μετά θα χρειαστεί κι εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης και στο εξωτερικό. Να κοιτάξει το θέμα του ματιού γιατί είναι κρίμα να μην μπορέσει να αποκαταστήσει το θέμα της όρασής της, το αυτί της, την κίνησή της στον λαιμό. Επειδή με τις εγχειρήσεις που έχει κάνει, έχουν αφαιρεθεί μεγάλα κομμάτια δέρματος που δεν τα είχε περίσσεια αφού είναι λεπτή κοπέλα. Το δέρμα αργεί πάρα πολύ να ξεχειλώσει. Όταν αφαιρείς τόσα μεγάλα κομμάτια δέρματος για να καλύψεις τους κατεστραμμένους ιστούς, είναι πολύ αργή η επούλωση, διαδικασία χρονοβόρα κι επίπονη» είχε δηλώσει, αρχικά, το μοντέλο. «Συγκινήθηκε πάρα πολύ από την ανταπόκριση του κόσμου και τα μηνύματα αγάπης που λαμβάνει καθημερινά. Κάνει όνειρα για το πώς θα μπορέσει να βοηθήσει άλλες γυναίκες» είχε προσθέσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο: εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *