Κοzanimedia: Η ηχηρή σιωπή του Κώστα Κυριακίδη για τα φωτοβολταϊκά, ο Κικέρωνας και οι Λατίνοι

Αποτελεί, αναμφίβολα, κορυφαίο στέλεχος της σημερινής δημοτικής αρχής. Πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του 2019 με την “Ενότητα”, αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας και αναπληρωτής δήμαρχος Κοζάνης, ο Κώστας Κυριακίδης επέλεξε να μη λάβει το λόγο στη σημαντική (από πολλές πλευρές) χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το “επίμαχο” ζήτημα των φωτοβολταϊκών πάρκων.

Με φιλοδοξία να είναι εκείνος ο υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης το 2023, προτίμησε τη σιωπή, παρά τη στήριξη της “τριανδρίας” της δημοτικής αρχής, στην πιο δύσκολη, αναμφίβολα,στιγμή της σημερινής δημοτικής αρχής, αλλά και προσωπικά, των Λάζαρου Μαλούτα, Κυριάκου Μιχαηλίδη και Βαγγέλη Σημανδράκου.

Μια στάση η οποία, ασφαλώς, ήδη προκαλεί πολλά και ποικίλα σχόλια, με τον ίδιο τον Κώστα Κυριακίδη να έχει αποφύγει, μέχρι στιγμής, οιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση για το ακανθώδες αυτό θέμα.

Αλλά, ταυτόχρονα, και μια επιλογή του ιδίου να μην βρεθεί στην “απέναντι όχθη”, ούτε να διαβεί το Ρουβίκωνα της ρήξης με την παράταξη της “Ενότητας” και τη δημοτική αρχή, την οποία, προσώρας, υπηρετεί.

Και, μπορεί ο Κικέρωνας να είχε πει ότι “Η σιωπή είναι μια από τις σπουδαίες τεχνικές συζήτησης”, ωστόσο οι σπουδαίοι Λατίνοι επίσης τόνιζαν πως “Ο σιωπών συναινεί”  (Qui tacet consentit)…

ΠΑΝ.

2 comments for “Κοzanimedia: Η ηχηρή σιωπή του Κώστα Κυριακίδη για τα φωτοβολταϊκά, ο Κικέρωνας και οι Λατίνοι

  1. Ολος ο καημός μας,αυτός είναι:Τι θα πει ο Κυριακίδης!Στην ουσία του ζητήματος τώρα.Αν όλα είναι νομικά κατοχυρωμένα και δεν υπάρχει παρανομία,δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί πρέπει να απολογηθούν οι εμπλεκόμενοι.Στην Ελλάδα ζούμε κι αυτό που μετράει είναι αν μια πράξη είναι νόμιμη.Για το ”ηθικό” αυτής ας ψάξουμε αλλού.Σε χώρες μακρινές κι ονειρεμένες.Επίσης γνωρίζουμε καλά,πως όλος ο γκαϊλές αυτών που ανακατεύονται με την πολιτική είναι το καλό του τόπου και των πολιτών κι όχι τα προσωπικά τους συμφέροντα και τα καλούδια που απορρέουν απο αυτήν (την ενασχόληση).Γι’ αυτό κολλάν σαν τις ψείρες,αυτοί και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.Για την καλή τους την καρδιά και τον αλτρουϊσμό τους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *