Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Πάλι από την αρχή!»


Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά τις σημερινές ανακοινώσεις των αρμοδίων υπουργών της Κυβέρνησης, είμαστε για άλλη μια φορά στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η περιοχή μας πέρασε στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (Βαθύ κόκκινο) με συνέπεια τα εμπορικά καταστήματα από αύριο Σάββατο 27-03-2021 να είναι κλειστά.
Συνεπώς όλα τα καταστήματα λιανικού εμπορίου από το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 το πρωί θα παραμείνουν κλειστά. Εξαιρούνται οι παρακάτω δραστηριότητες: α) η λειτουργία επιχειρήσεων τηλεπικοινωνιών αποκλειστικά κατά το σκέλος που αφορά στην επισκευή συσκευών, την εξόφληση λογαριασμών και την ανανέωση υπολοίπου, β) τα καταστήματα οπτικών/ακουστικών βαρηκοΐας κατόπιν ραντεβού, γ) τα καταστήματα πώλησης περουκών και ποστίς, δ) τα περίπτερα, τα οποία δύνανται να λειτουργούν είκοσι τέσσερις (24) ώρες. Τέλος επισημαίνουμε ότι ανοιχτά παραμένουν τα καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), φαρμακεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, pet shop, καθαριστήρια, καταστήματα πώλησης καπνικών/ατμιστικών προϊόντων.
Δυστυχώς για άλλη μία φορά καλούμαστε να πληρώσουμε χωρίς όμως να έχουμε! Κλείνουμε για άλλη μία φορά αλλά τα ερωτηματικά μας «πως θα ξανα-ανοίξουμε αν ξανα-ανοίξουμε και για πόσο θα μείνουμε ανοικτοί» μένουν αναπάντητα!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

7 comments for “Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Πάλι από την αρχή!»

  1. Τι δωστε πόνο βρε ανοητη ,απο αυτό ζει ο μίσος πληθυσμος της πολης ,ανεγκεφαλη,τεσσερις φορες έχουνε κλείσει,χωρίς μεροκάματο..

    • Για αυτούς που τους “κλεινουνε” με την συμπεριφορά τους καμία διαμαρτυρία ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ………………………. Καμία απαίτηση να σεβαστούν όλους αυτούς που την πληρώνουν χωρίς να έχουν (όπως λέει και ο εμπορικός σύλλογος)……………..

  2. Τις αποκριες (Σάββατο – Κυριακή) που γινόταν χαμός στην πλατεία, δεν σας είδαμε να βγάζετε καμία ανακοίνωση για την προστασία των μαγαζιών μας. Πάντα κατόπιν εορτής και χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Πάντα φταίει η κυβέρνηση, ο ιός, ο θεός και οποίος άλλος εκτός από εμάς και τους πολίτες. Ένα χρόνο μυαλό δεν βάλαμε. Η μαγαζάτορες έπρεπε να είμασταν ο «αστυνομικός» σε κάθε γωνία για να προασπίσουμε το μεροκάματο μας. Ο εμπορικός σύλλογος έπρεπε να πιέζει για ελέγχους πριν αυξηθούν τα κρούσματα. Τώρα……καλό Πάσχα!

    Υ. Γ.
    Οι ανακοινώσεις του εμπορικού συλλόγου δεν τρώγονται……

    • Βρε αχάριστοι άφησαν ανοιχτά τα νυχαδικα . Τι άλλο θέλετε ; Ένα μεγάλο μπράβο στους άριστους που μας κυβερνάνε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *