Πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει αν τη θες ακόμα

Ο χωρισμός σε πονάει πολύ, ιδιαίτερα όταν έχεις δεθεί με τον/την σύντροφο σου. Ωστόσο εδώ θα μάθεις πως να κάνεις την πρώην να γυρίσει και αυτός ο πόνος που νιώθεις να εξαφανιστεί άμεσα.

 

 

Αυτό θα είναι πιο δύσκολο  αν ήσουν εσύ αυτός που χώρισε, αλλά η εμπιστοσύνη είναι σημαντική. Αν δεν μπορείς να σεβαστείς τις βασικές επιθυμίες της πρώην σου, θα  χρειαστεί να της δώσεις λίγο χώρο και χρόνο.

 

 

Άλλαξε την ζωή σου πριν δεις αν η πρώην σου ταιριάζει. Στο χρόνο σου χώρια, μπορεί να αισθανθείς λίγο πιο μόνος από ότι στο παρελθόν, ειδικά όταν κάνεις σχέδια για το σαββατοκύριακο η ψάχνεις να γεμίσεις τις δραστηριότητες σου μέσα στην ημέρα.

 

 

Το να μάθεις να συμπαθείς τον εαυτό σου τον ίδιο όταν είσαι μόνος είναι αναμφισβήτητα το πιο κρίσιμο μέρος αυτής της διαδικασίας. Μόλις αντιμετωπίσεις τον φόβο να είσαι χωρίς σύντροφο, τότε, και μόνο τότε, μπορείς να ξέρεις αν θέλεις πραγματικά τη σχέση σου πίσω.

 

 

 

Πώς να την ξεχάσω αν δεν γίνει η επανασύνδεση

 

 

Μην στεναχωριέσαι που έληξε, να χαίρεσαι γιατί συνέβη. Πρέπει καταρχήν να συνειδητοποιήσεις ότι μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτήν, χωρίς απαραίτητα να ακυρώσεις και να διαγράψεις όλα εκείνα που περάσατε μαζί στο παρελθόν.

 

 

Ξεπέρασε λοιπόν τις ανησυχίες σου, και δες τα πράγματα από μία άλλη πλευρά. Στον κόσμο συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα από έναν χωρισμό. Όλα είναι στο μυαλό σου, και δεν έχεις παρά να το αποβάλλεις, γιατί έτσι θα επωφεληθείς στο μέγιστο.

 

Στη συνέχεια επιβάλλεται να βγαίνεις κάθε μέρα έξω, να κάνεις βόλτες και να γνωρίζεις νέα άτομα. Με τον τρόπο αυτό, θα αλλάξεις παραστάσεις, θα αποκτήσεις καινούριες εμπειρίες, και θα γίνεις πιο δυνατός.

 

 

 

Πως να κάνεις την πρώην να γυρίσει με απλά βήματα

 

 

 

Έχεις διαβάσει αρκετά ήδη για το πως να κάνεις την πρώην να γυρίσει, ωστόσο θα επισημανθούν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις που σου ταιριάζουν. Αξιολόγησε εάν τα προβλήματα σας πραγματικά λύνονται. Εντάξει, είσαι σίγουρος ότι σου λείπει πολύ η πρώην σου και την θέλεις πίσω. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό: Ήταν οι λόγοι για τους οποίους χωρίσατε πραγματικά επιδιορθώσιμοι ?

 

 

Τα απλά προβλήματα διορθώνονται εύκολα, εάν χωρίσατε για έναν τσακωμό, για μία διαφωνία η λόγω απόστασης, τότε το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί εάν ένας η και οι δύο είστε πρόθυμοι να κάνετε να κάνετε μια θυσία.

 

 

Αλλά αν είχατε μεγαλύτερες διαφωνίες σχετικά με τις αξίες η τα σχέδια σας για το μέλλον ( όπως αν θα κάνετε παιδιά η που θέλετε τελικά να ζήσετε ) πιθανότατα θα είστε εξίσου ασύμβατοι. Και λυπάμαι που το λέω, μπορεί να βρεθείς στην ίδια θέση με πριν.

 

 

Μην το πολυσκέφτεσαι πως να την προσεγγίσεις. Μόλις αποφασίσεις ότι το να προσπαθείς να τα ξαναβρείς φαίνεται σωστό, και είσαι σίγουρος ότι δεν βγαίνει με κανέναν άλλον, ήρθε η ώρα να κάνεις την κίνηση. Μάλλον θα νιώσεις άβολα, αλλά το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάσαι είναι να κάνεις αυτό που νιώθεις σωστό για τη σχέση.

 

 

Κράτησε το πραγματικό σημείο συνάντησης περιστασιακό. Αν και το παλιό σας μπαρ με τα αμυδρά αναμμένα κεριά και τους βελούδινους καναπέδες αισθάνεται πολύ οικεία και ρομαντικά, πιθανότατα δεν είναι το καλύτερο μέρος για αυτή την κατάσταση.

 

 

Αντί αυτού, πρότεινε της να βγείτε σε ένα απογευματινό καφέ, όπου δεν θα υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για τη συνάντηση και η πρώην σου δεν θα αισθάνεται πιεσμένη να μείνει πάρα πολύ εάν αισθάνεται άβολα.

 

 

Εάν υπάρχουν ζητήματα που χρειάζονται αποσαφήνιση, η οτιδήποτε για το οποίο θέλεις  να ζητήσεις συγγνώμη από την πρώην σου, να το κάνεις από νωρίς. Λύστε τα προβλήματα ώστε η πρώην σου να μπορεί να πει ότι το έχεις σκεφτεί και ότι δεν αποτελεί παρόρμηση της στιγμής να μπείτε ξανά σε μια σχέση.

 

Εάν σκέφτεσαι πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει και την αγαπάς πολύ, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κοιτάξετε το παρελθόν σας με μηδενικές τύψεις, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

Αν και θα χρειαστεί αρκετό καιρό για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη, αυτή είναι η ευκαιρία σου να δημιουργήσεις έναν ακόμα βαθύτερο δεσμό. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν μιλήσεις στην πρώην σου για το τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει, πότε νιώθεις πληγωμένος και όταν νιώθεις ευτυχισμένος, και πως θα ήθελες να σου φέρεται.

 

 

Δεν χρειάζεται να προσποιηθείς κάποιον που δεν είσαι. Με αυθεντικό τρόπο, απλά πρέπει να δείξεις στην πρώην σου τι χρειάζεσαι ώστε να μπορέσει να σε καταλάβει και να πράξει κατάλληλα.

 

 

Δείξε τα όρια σου, και άρχισε να περνάς λίγο περισσότερο χρόνο μαζί της. Η αλλαγή του εαυτού σου προς το καλύτερο είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να δείξεις την θετική πλευρά του εαυτού σου. Απλά φρόντισε να αλλάξεις όχι για την πρώην σου, αλλά κυρίως για τον εαυτό σου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *