Κοzanimedia: Νεκρή 57χρονη στην Πτολεμαϊδα – Είχε νοσήσει με κορωνοϊό- Μητέρα μαθητή στο ΕΕΕΚ Πεντάβρυσου – Περισσότερα από 10 κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία έχει δημιουργήσει σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Πτολεμαΐδας η είδηση για το θάνατο 57χρονης, μητέρας παιδιού που φοιτά στο σχολείο και η οποία φέρεται να είχε νοσήσει με κορωνοιό.

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. παραμένει κλειστό εδώ και ημέρες, με τις πληροφορίες του Kozanimedia να κάνουν λόγο για περισσότερα από 10 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, και επρόκειτο να επαναλειτουργήσει αύριο, Πέμπτη.

Ωστόσο, μετά και την τελευταία αυτή εξέλιξη φαίνεται πως τελικά το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στην Πεντάβρυσο θα λειτουργήσει από την ερχόμενη Δευτέρα.

Να σημειωθεί πως οι πληροφορίες θέλουν την άτυχη 57χρονη να μη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, ενώ να τονιστεί ότι, με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, τα σχολεία ειδικής αγωγής παραμένουν ανοιχτά σε ολόκληρη τη χώρα,κάτιπου προκαλεί αντιδράσεις μερίδας της εκπαιδευτικής κοινότητας, λόγω αρκετών κρουσμάτων κορωνοϊού.

 

2 comments for “Κοzanimedia: Νεκρή 57χρονη στην Πτολεμαϊδα – Είχε νοσήσει με κορωνοϊό- Μητέρα μαθητή στο ΕΕΕΚ Πεντάβρυσου – Περισσότερα από 10 κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

  1. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και δύναμη. Δυστυχώς μέσα από αυτή την τεράστια τραγωδία να χάνεται ενα νέο άτομο και μητέρα ανακύπτει ακόμη ένα μεγάλο θέμα. Τι θα γίνει αυτό το άτομο ΑμεΑ , ποιος θα φροντίζει καθημερινά τις ανάγκες του; το κράτος μας δεν έχει δομές και πρόνοια για τα άτομα αυτά όταν οι γονείς φεύγουν από την ζωή με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε διάφορα ιδρύματα ή στην καλύτερη περίπτωση ως βάρος σε συγγενείς.

  2. Πόσο δίκαιο έχετε. Μακάρι να σταθεί άμεσα αρωγός ο δήμος ή όποια άλλη αρχή, στο παιδί που απομένει πίσω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *