Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πατρών (ΘΕΜΑ 104,6): Τα μαγαζιά μας θα μείνουν ανοιχτά


«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε ο Κώστας Ζαφειρόπουλος «να ενημερωνόμαστε μέσα στη νύχτα ότι δεν ανοίγουμε»
Για την απόφαση που ελήφθη από την κυβέρνηση να μην ανοίξει το λιανεμπόριο στις περιοχές όπου η επιδημιολογική κατάσταση είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη, δηλαδή σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, Κώστας Ζαφειρόπουλος.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, είναι «απαράδεκτο να ενημερωνόμαστε μέσα στη νύχτα ότι δεν ανοίγουμε και είναι απαράδεκτο να μένουμε κλειστοί» και πρόσθεσε ότι «η μισή Ελλάδα είναι στο βαθύ κόκκινο και δεν έχουμε καταλάβει με ποιο σκεπτικό πάρθηκε η απόφαση».

Ο ίδιος, μάλιστα, ανέφερε ότι «δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση»
, υπογραμμίζοντας ότι «θα καλέσουμε όλους τους συναδέλφους και θα μείνουμε ανοικτά», καθώς όπως είπε «δεν έχουμε άλλο περιθώριο, είναι όλα στα κάγκελα».

Σύμφωνα με τον κ. Ζαφειρόπουλο, «δεν είμαστε εμείς εστία μετάδοσης του ιού, γιατί έχουμε υγειονομικά πρωτόκολλα που τηρούσαμε και θα τα τηρήσουμε».

Αναρωτήθηκε μάλιστα, «γιατί δεν κλείνει η Αθήνα και κλείνει η Πάτρα, αφού εκεί έχει περισσότερα κρούσματα» και τόνισε ότι έτσι κι αλλιώς «πολλοί δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν».

protothema.gr

7 comments for “Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πατρών (ΘΕΜΑ 104,6): Τα μαγαζιά μας θα μείνουν ανοιχτά

  1. Σιγά μην φέρει αντίσταση ο ΝεοΔημοκρατης πρόεδρος που έχουμε στον εμπορικό σύλλογο…Εκεί κάτω δεν μασάνε, εδώ τους λέμε και Ευχαριστω με την απολιγνητοποιηση, με το κλείσιμο σχολών, με το 4μηνο λοκνταουν, με τα ψίχουλα που μας πετάνε σαν περιφέρεια…

      • Μια χαρά τα είπα και τότε, πάνε να δεις στο σχετικό ποστ, ίδιο όνομα… Πήγα, κινητοποίηση της πλάκας ήταν, πήγε μέσα ο Δραγατσικας, ανταλλάξαμε χειραψίες και μια χαρά όλα τα μπλε προβατάκια… Είναι τουλάχιστον αστείοι όλοι τους.

  2. Απορώ οι μαγαζάτορες, που εχουν δίκιο αναμφίβολα, ξεσηκώνονται εναντίον αυτών που δεν τηρούν τα μέτρα;Εναντίον αυτών που σουλατσάρουν δεξιά κι αριστερά με τους καφέδες στο χέρι;Εναντίον αυτών που ανταλλάσσουν επισκέψεις στα σπίτια;Στην ουσία αυτοί είναι οι υπαίτιοι της καταστροφής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *