Ηλίας Κάτανας: “Δυστυχώς η σημερινή περιφερειακή αρχή, δύο χρόνια μετά την εκλογή της, στερείται προτάσεων, στερείται σχεδιασμού, στερείται  αποφασιστικότητας στο να αφήσει το στίγμα της στην περιοχή”

Απουσία επιχειρημάτων αλλά και με όσα άσχημα συμβαίνουν στην περιοχή μας, η περιφερειακή αρχή χθες επανέλαβε μία παρουσίαση έργων βαφτίζοντας τη διαδικασία αυτήν ως ετήσιο « τεχνικό πρόγραμμα», κάνοντας για άλλη μία φορά το ψάρι κρέας.
Αναρωτιόμαστε όμως πραγματικά πως είναι δυνατόν οι παλαιότεροι τουλάχιστον από αυτούς που συμμετέχουν στο συμβούλιο και είναι σήμερα οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες να μη γνωρίζανε τις διαδικασίες στο πως κατατίθεται ένα τεχνικό πρόγραμμα.  Στην ουσία λοιπόν ήταν μία επανάληψη του απολογισμού που είχαν κάνει πριν από ένα μήνα περίπου θέλοντας έτσι να μας δείξουν ότι εκεί στην περιφέρεια και δουλεύουν και ότι υπάρχει μία ωραία ατμόσφαιρα.  Αυτήν την παρουσίαση λοιπόν καλό θα είναι να την παρουσιάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να υπενθυμίζουν στον κόσμο την μεγάλη κληρονομιά έργων που τους παραδώσαμε αλλά και να βλέπουμε τη «φτώχεια» των δικών τους έργων.  Τα ωραία power point, οι πολύωρες παρουσιάσεις για χάρη μόνο εντυπωσιασμού και από ουσία μηδέν δε μπορούν να κρύψουν όμως την πραγματικότητα. Δυστυχώς η σημερινή περιφερειακή αρχή, δύο χρόνια μετά την εκλογή της, στερείται προτάσεων, στερείται σχεδιασμού , στερείται  αποφασιστικότητας στο να αφήσει το στίγμα της στην περιοχή. Το 2023 που ως πολιτικός χρόνος είναι πολύ κοντά, ο τελικός απολογισμός της Διοίκησης του κ. Κασαπίδη θα είναι αποκλειστικά και μόνο η υλοποίηση όλων των δικών μας έργων εκτός από ένα. Γιατί μέσα σε όλα αυτά που ακούσαμε χθες, δυστυχώς φαίνεται, πως δεν υπάρχει και η βούληση αλλά και η πίεση για να γίνει ο δρόμος Κήπος – Ρύμνιο..

 

Ηλίας Π. Κάτανας
Περιφερειακός Σύμβουλος
τ. Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *