ΔΕΥΑΚ: Σοβαρό πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της τηλεθέρμανσης σε Κοζάνη-ΖΕΠ-Νέα Χαραυγή λόγω ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου – “Δυσλειτουργία στην πρωινή καθώς και στην απογευματινή αιχμή ζήτησης θερμικού φορτίου, σε ορισμένους καταναλωτές, οι οποίοι βρίσκονται στα άκρα του δικτύου”

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές  της πόλης της Κοζάνης και του οικισμού Ν. Χαραυγής και της ΖΕΠ, ότι από τις 4/04/2021 υπάρχει διακοπή λειτουργίας μιας μονάδας του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, (με αποτέλεσμα να δουλεύει μόνο μία μονάδα του ΑΗΣ που παρέχει θερμότητα στην Τηλεθέρμανση).

Το έλλειμμα καλύπτεται με τη λειτουργία του λεβητοστασίου αιχμής στη μέγιστη ισχύ και με μεγάλη κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης.

Αυτό έχει σαν συνέπεια, στην πρωινή καθώς και στην απογευματινή αιχμή ζήτησης θερμικού φορτίου, να υπάρχει δυσλειτουργία σε ορισμένους καταναλωτές Τηλεθέρμανσης, οι οποίοι βρίσκονται στα άκρα του δικτύου της Τηλεθέρμανσης.

 

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

 

 

 

 

 

                                                                                    Από τη ΔΕΥΑΚ

 

1 comment for “ΔΕΥΑΚ: Σοβαρό πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της τηλεθέρμανσης σε Κοζάνη-ΖΕΠ-Νέα Χαραυγή λόγω ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου – “Δυσλειτουργία στην πρωινή καθώς και στην απογευματινή αιχμή ζήτησης θερμικού φορτίου, σε ορισμένους καταναλωτές, οι οποίοι βρίσκονται στα άκρα του δικτύου”

  1. Οι καταναλωτές της πόλης της Κοζάνης και του οικισμού Ν. Χαραυγής και της ΖΕΠ, ενημερώνουμε τη ΔΕΥΑΚ ότι στον εκκαθαριστικό λογαριασμό μας θα πληρώσουμε μείον τις ημέρες που δεν ζεστενόμασταν! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΌΗΣΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *