Υπόθεση Φουρθιώτη: Οι αστυνομικοί, τα τεθωρακισμένα και οι αναταράξεις στην κυβέρνηση

Αναταράξεις στην κυβέρνηση προκαλεί η υπόθεση με τον Μένιο Φουρθιώτη, μετά τις αποκαλύψεις τόσο για την αστυνομική δύναμη που του είχε διατεθεί όσο και για το επεισόδιο στο υπουργείο Εργασίας όπου φέρεται να απειλούσε τον τότε υπουργό Γιάννη Βρουτσή, ο οποίος στον ανασχηματισμό του περασμένου Ιανουαρίου απώλεσε το χαρτοφυλάκιό του.

Όλα ξεκίνησαν, όταν στις 23 Μαρτίου ο αντιδήμαρχος της Ραφήνας ανάρτησε στην ιστοσελίδα του στο facebook υπηρεσιακά έγγραφα του υπουργείου με τη διαταγή προς συγκεκριμένα αστυνομικά τμήματα διαφόρων δήμων να φρουρούν σε 24ωρη βάση τον εν λόγω παρουσιαστή που αναφέρεται ως δημοσιογράφος. Ο Μένιος Φουρθιώτης διέθετε ούτε λίγο ούτε πολύ 14 αστυνομικούς (κατά τη διάρκεια της 24ωρης βάρδιας) και ένα υπηρεσιακό όχημα ανά βάρδια, διότι – όπως υποστήριζε ο ίδιος – αποτελούσε στόχο επιθέσεων, μετά κυρίως από την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του στην Εκάλη.

Δείτε εδώ

5 comments for “Υπόθεση Φουρθιώτη: Οι αστυνομικοί, τα τεθωρακισμένα και οι αναταράξεις στην κυβέρνηση

    • Προφανώς και έτσι θα γίνει, για πιο λόγο πιστεύεις άνοιξε η Αθήνα;;;Προφανώς και για τους ψήφους καθώς έρχονται εκλογές μόλις προχωρήσουν λίγο οι εμβολιασμοί και μετά το καλοκαίρι, για να δουλεψει ο κόσμος και να ξεχάσει τα του ιου. Βέβαια εδώ πέρα αν δεις το χθεσινό του Αμανατίδη με τον Μένιο που του είπε ότι δεν θα ξαναβγεί βουλευτής ποτέ και ο Αμανατιδης ζητούσε συγγνώμη, δεν βγαίνει ΝΔουλα ξανά. Φάγανε το παραμύθι με τις Πρέσπες και την ακύρωση τους αλλά πλέον έχουν μείνει χωριά ίχνος ευρώ οι τσέπες των δεξιών..

  1. Νδουλα μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Θα άλλαζε το Σκοπιανό, θα έφερνε επενδύσεις, θα θα…
    Α και να μην ξεχάσω, ας προσέξουν οι βουλευτές της περιοχής εκεί γιατί ο μενιος μαλώνει. Μην δείρει πάλι κανένα γιατί είναι και νευρικός αυτός…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *