Κοντοζαμάνης από το Μποδοσάκειο για το αν ένα από τα νοσοκομεία της ΠΕ θα γίνουν COVID: «Είναι ένα από τα σενάρια» – «Μας προβληματίζει η κατάσταση στην περιοχή»

Για ένα νοσοκομείο που στάθηκε στην πανδημία, εξακολουθεί να στέκεται και θα σταθεί άψογα όλο το διάστημα, έκανε λόγο ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι.

Ο υπουργός, που συνοδευόταν από κλιμάκιο, είχε νωρίτερα βρεθεί και στην Κοζάνη, με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας τοπικά, όπου παρατηρείται έξαρση.  Τον κ. Κοντοζαμάνη υποδέχθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Σταύρος Παπασωτηρίου καθώς και γιατροί και προσωπικό.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο κ. Κοντοζαμάνης στάθηκε στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να αντιμετωπιστεί η πανδημία, λέγοντας πως: «Με ιδιαίτερη χαρά επισκέπτομαι το Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας. Το Νοσοκομείο έχει σταθεί, στέκεται και θα σταθεί άψογα όλο το διάστημα της πανδημίας. Είχαμε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση με τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου, για να συζητήσουμε πως θα πορευτούμε το επόμενο χρονικό διάστημα δεδομένης της επιδημιολογικής κατάστασης στην περιοχή. Έχουμε πει από την πρώτη μέρα της πανδημίας ότι το πρώτο μας μέλημα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας, και ότι πρέπει να γνωρίζουμε πως δεν έχει τελειώσει, έχουμε λίγο δρόμο ακόμα».

 

Δείτε τη συνέχεια εδώ e-ptolemeos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *