Συνάντηση Εργασίας του Δημάρχου Αμυνταίου με του Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας

Συνάντηση εργασίας με τους Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας, κ.Ιωάννη Κιοσέ από την Π.Ε Φλώρινας, κ.Γεώργιο Βαβλιάρη Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, κ.Μενέλαο Μακρυγιάννη Περιφερειακό Σύμβουλο και εξωτερικούς συνεργάτες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , είχε ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης, την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι δυνατότητες αξιοποίησης της περιοχής Βιοτεχνικών και Εμπορικών Δραστηριοτήτων του χώρου ΜΕΡΑ Αμυνταίου καθώς και της περιοχής που αναπτύσσονται ήδη βιοτεχνικές δραστηριότητες στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Παντελεήμονα.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου παρουσίασε στα μέλη της Ομάδας  Εργασίας τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από τον Δήμο Αμυνταίου για τις συγκεκριμένες περιοχές καθώς και τις αγκυλώσεις τις αποίες καλείται να προσπεράσει προκειμένου οι χώροι αυτοί να αποκτήσουν τις ανάλογες αδειοδοτήσεις για να μπορούν να υποδεχθούν επενδυτικά σχέδια ως Βιομηχανικές Περιοχές.

Τόσο οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες  κ.Κιοσές και κ.Βαβλιάρας  όσο και οι εξωτερικοί συνεργάτες της Π.Δ.Μ επεσήμαναν τη σημαντικότητα της ολοκλήρωσης των διαδικασιών, τα πλεονεκτήματα που φέρουν οι δύο περιοχές για την υποδοχή ακόμη και εμβληματικών επενδύσεων στα πλαίσια του ΣΔΑΜ και δεσμεύτηκαν για την υποστήριξη των εργασιών που πρέπει να γίνουν ώστε να ολοκληρωθούν οι κατά το νόμο αδειοδοτήσεις για τη λειτουργία ως ΒΙΠΕ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *