Ο Ηλίας Κάτανας για τα αποτελέσματα του προγράμματος της περιφέρειας Ηπείρου που αφορούσε την ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων: “Για να βλέπει λοιπόν η δική μας περιφερειακή αρχή ποιος πραγματικά στέκεται δίπλα στους επιχειρηματίες και ποιος μπορεί να διαχειριστεί τα αυτονόητα”

“Σήμερα βγήκανε τα αποτελέσματα του προγράμματος της περιφέρειας Ηπείρου που αφορούσε την ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων. Σαν το αντίστοιχο το δικό μας δηλαδή. Δείτε αποτελέσματα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
Στην Ήπειρο λοιπόν κάνανε 4500 αιτήσεις και ωφελήθηκαν οι 4000 με ανώτατο ποσό 15.000 ευρώ. Ποσοστό επιτυχίας 88% και όλοι ευχαριστημένοι.
Για να βλέπει λοιπόν η δική μας περιφερειακή αρχή ποιος πραγματικά στέκεται δίπλα στους επιχειρηματίες και ποιος μπορεί να διαχειριστεί τα αυτονόητα. Γιατί κουραστήκαμε όλο αυτό τον καιρό να ακούμε δικαιολογίες…”

2 comments for “Ο Ηλίας Κάτανας για τα αποτελέσματα του προγράμματος της περιφέρειας Ηπείρου που αφορούσε την ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων: “Για να βλέπει λοιπόν η δική μας περιφερειακή αρχή ποιος πραγματικά στέκεται δίπλα στους επιχειρηματίες και ποιος μπορεί να διαχειριστεί τα αυτονόητα”

  1. Δυστυχώς εμεις ζουμε στην Κοζάνη,με μια περιφερειακή αρχή που νοιάζεται μόνο για τα δικά της συμφέροντα!Σιγά να μην νοιαζόταν για τις τοπικές επιχειρήσεις!Αυτοί τα παίρνουν μια χαρά!Το απέδειξαν και το έδειξαν το ενδιαφέρον τους για την τοπική κοινωνία!Ο κόσμος όμως βλέπει και κρίνει!Μπράβο στην περιφέρεια Ηπείρου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *