Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου για τα αποτελέσματα του προγράμματος ενίσχυση των επιχειρήσεων της περιφέρειας Ηπείρου: “Η σύγκριση αναπόφευκτη προκαλεί θλίψη και οργή. Κυρίως όμως η ανικανότητα και η αδιαφορία της δικής μας Περιφερειακής Αρχής, δημιουργεί φόβους για τα επερχόμενα «Βατερλό»…”

“ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ: Εκεί που το όφελος των πολλών υπερισχύει! Το 88,5% των Επιχειρήσεων είναι οι ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ. Το όφελος των πολλών έναντι των λίγων υπερίσχυσε στην γειτονική μας Περιφέρεια. Χωρίς τερτίπια, μετά από έξι συνολικά τροποποιήσεις (έναντι μόλις δύο στη Δυτική Μακεδονία), με προϋπολογισμό που ξεκίνησε από τα 30εκ€ και αυξήθηκε στα 45εκ€, με ανώτατο ποσό τα 15.000€ και με το κατώφλι να μειώνεται από τα 3.000€ στα 2.000€ και με προσθήκες νέων ΚΑΔ ακόμη και στην 6η τροποποίηση, ανακοινώθηκαν σήμερα τα αποτελέσματα της Περιφέρειας Ηπείρου. Από τις 4.509 προτάσεις εγκρίθηκαν οι 3.991. Ποσοστό 88,5%. Η σύγκριση αναπόφευκτη προκαλεί θλίψη και οργή. Κυρίως όμως η ανικανότητα και η αδιαφορία της δικής μας Περιφερειακής Αρχής, δημιουργεί φόβους για τα επερχόμενα «Βατερλό» της νέας Εθνικής πρόσκλησης των 330εκ€. Το πάθημα δεν φαίνεται να γίνεται μάθημα…. Δυστυχώς…”

1 comment for “Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου για τα αποτελέσματα του προγράμματος ενίσχυση των επιχειρήσεων της περιφέρειας Ηπείρου: “Η σύγκριση αναπόφευκτη προκαλεί θλίψη και οργή. Κυρίως όμως η ανικανότητα και η αδιαφορία της δικής μας Περιφερειακής Αρχής, δημιουργεί φόβους για τα επερχόμενα «Βατερλό»…”

 1. Κυρία ζεμπιλιαδου αν και ανήκω
  Στο χώρο της δεξιάς θέλω να σας
  Δώσο συγχαρητήρια για τον
  Δίκαιο αγώνα πολλα μπράβο
  Αυτα να τα βλέπει ο
  Καρυπιδης
  Καλα για τον Κασαπίδη δεν λέω
  Τιποτα θα τα πω αυτοπροσώπως!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *