Απίστευτες αποκαλύψεις από τη σεφ-θύμα του πρέσβη Βενεζουέλας: Ποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ της ζήτησε να αποκρύψει τη σεξουαλική παρενόχληση

Λεπτομέρειες αναφορικά με το τότε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που της ζήτησε να μην δημοσιοποιηθούν οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον πρέσβη της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, δίνει η τότε σεφ της πρεσβείας, Ξένια Μπουζαρανίδου.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τα Νέα», η κ. Μπουζαρανίδου υποστηρίζει ότι το τότε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και αργότερα αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, μαζί με τον Νίκο Παππά, που τότε ήταν διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, είχαν ενδιαφερθεί για την προετοιμασία της επιστολής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Νικολάς Μαδούρο. Η ίδια τοποθετεί τα γεγονότα τον Φεβρουάριο του 2013 και σημειώνει ότι είχαν προηγηθεί καταγγελίες των γυναικών, που δούλευαν στην πρεσβεία και είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πρέσβη, στο υπουργείο Εξωτερικών της Βενεζουέλας, οι οποίες όμως δεν έβρισκαν καμία ανταπόκριση.

Δείτε εδώ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *