Κοzanimedia: Οργή του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης – “Προλάβετε να αλλάξετε τις αποφάσεις, να ανοίξει η Αγορά της Κοζάνης έστω και με click away αλλιώς ζητάμε από όλους Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δήμαρχο την ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ τους!”

Τόσο καιρό ζητάμε επίμονα να κλείσουν όλα στη περιοχή μας, να γίνει ένα σοβαρό lockdown , να μην είναι μόνο το λιανεμπόριο το εξιλαστήριο θύμα! Θέλουμε να δουλέψουμε, θέλουμε να ζήσουμε!Προλάβετε να αλλάξετε τις αποφάσεις, να ανοίξει η Αγορά της Κοζάνης έστω και με click away αλλιώς ζητάμε από όλους Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δήμαρχο την ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ τους!

8 comments for “Κοzanimedia: Οργή του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης – “Προλάβετε να αλλάξετε τις αποφάσεις, να ανοίξει η Αγορά της Κοζάνης έστω και με click away αλλιώς ζητάμε από όλους Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δήμαρχο την ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ τους!”

  1. 4 βουλευτές ΝΔ βγάλαμε στην Κοζάνη φάτε τους στην μάπα τώρα. Επίσης ο εμπορικός 80 τοις εκατό ΝΔουλα, φάτε και αυτό στην μάπα μαζί με απολιγνιτοποιηση και μνημόνιο στην μετά covid εποχή θα τρώμε φωτοβολταϊκά από τους αιρετούς επενδυτές.

  2. οκ παιδιά (στην κυριολεξία). συμμαζέψτε λίγο την οργή σας και να αναζητήσετε τις ευθύνες σας. και αν θέλετε να κάνετε αντίσταση να επιστρέψετε τις επιδοτήσεις σας.

    • Το παραμύθι με τις επιδοτήσεις και τις ευθύνες μεταξύ σας να το λέτε για να πείθετε ο ένας τον άλλον. Οι ευθύνες και η ανεμελιά όπως είναι σε όλη την Ελλάδα είναι και στην Κοζάνη. Το επιχειρημα ότι στην Κοζάνη προσέχουν λιγότερο και για παράδειγμα στην Αθήνα περισσότερο είναι η κυριολεκτικά απόλυτη παιδικη ανοησία

  3. Οι παραδοσιακά της ΝΔ του εμπορικού ζητάνε από τον αντιπεριφερειάρχη της νδ,τον δήμαρχο του πασοκ και τους βουλευτές της νδ να παραιτηθούν.
    Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *