Αναστάσιος Ραφαηλίδης-Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης: “Μόνο ως μέτρα αποδεκατισμού και απαξίωσης των καταστημάτων λιανικού εμπορίου μπορώ να χαρακτηρίσω την απόφαση για το μη άνοιγμα των καταστημάτων (Ξανά)

Μόνο ως μέτρα αποδεκατισμού και απαξίωσης των καταστημάτων λιανικού εμπορίου μπορώ να χαρακτηρίσω την απόφαση για το μη άνοιγμα των καταστημάτων (Ξανά) .
Ίσως τα καταστήματα να ειναι και ο καλύτερος χώρος τήρησης των μέτρων με συγκεκριμένο αριθμό πελατών αν αναλογιστούμε τα προηγούμενα ανοίγματα .

Δε ξέρω ποια λογική σκέψη και ποιός “αλγόριθμος”  βγάζει τα μέτρα αλλά θα ήθελα πολύ να τα μάθω .

Απαίτηση πλέον το σχέδιο της επόμενης μέρας από την κυβέρνηση που δε θα αναγκάσει κανέναν σε λουκέτο .

Το κουράγιο δε τρώγεται αλλά είναι το μόνο που μπορώ δυστυχώς να ευχηθώ .

Ραφαηλίδης Αναστάσιος
Δημοτικός σύμβουλος

8 comments for “Αναστάσιος Ραφαηλίδης-Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης: “Μόνο ως μέτρα αποδεκατισμού και απαξίωσης των καταστημάτων λιανικού εμπορίου μπορώ να χαρακτηρίσω την απόφαση για το μη άνοιγμα των καταστημάτων (Ξανά)

  1. Αγαπητέ δημοτικέ συμβουλε η ζωή θέλει πράξη και όχι ευχές. Καλό θα ήταν να μας εξηγήσεις τη σημασία της λέξης νομενκλατούρα και την εφαρμογή της στη Μεσιανή στο Βατερό στα σιδερά λιβεραυ αλωνακια γαλανι. Οι αιρετοί κάνουν πλάτες για να γίνουν επιχειρηματίες με λεφτά της θείας τους από την Αμερική….

  2. Δείξε την μαγκιά σου και ζήτα την παραίτηση όλου του Δ.Σ εκτός και αν βολεύεσαι εκεί μέσα με την τριανδρία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *