Διαμαρτυρία μαθητών του 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Κοζάνης – “Ένα τεστ που αν είναι ακόμα και αρνητικό, όπως μας λένε οι ειδικο ί(!!!) δε σημαίνει ότι είναι και αρνητικό στην πραγματικότητα …σημαίνει ότι…σε αυτό το επιδημιολογικό φορτίο η επιστροφή στο συχνωτισμό 800 ατόμων σε ένα σχολικό συγκρότημα, είναι μια επικίνδυνη επιλογή”

Από το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κοζάνης, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο στόχος της όλης προσπάθειά μας δεν είναι να δημιουργηθεί ακόμα ενα ΑΔΙΕΞΟΔΟ στην εκπαίδευσή μας προσπαθεια, στο δίλημμα εκπαίδευση ή υγεία?

Ως ενήλικες, ΟΛΟΙ μας στα Εσπερινα Σχολεία, βρισκόμαστε στην κοπιαστική αυτή εκπαιδευτική προσπάθεια, παρά την μεγάλη ηλικία μας, τις πολλές οικογένειακες μας υποχρεώσεις, την απαιτητική καθημερινή πρωινη εργασία μας και ενώ πολλοί από εμάς είναι είτε σε προχωρημένη ηλικία, είτε σε ευπαθείς ομάδες. Ο στόχος όλων μας πρέπει να ειναι η συνέχιση της εκπαίδευσής μας, αλλά με τον… μικρότερο δυνατό κίνδυνο για την υγείας μας.

Ένα τεστ που αν είναι ακόμα και αρνητικό, οπως μας λένε οι ειδικοί(!!!) δεν σημαίνει ότι είναι και αρνητικό στην πραγματικοτητα …σημαίνει ότι…σε αυτό το επιδημιολογικο φορτίο η επιστροφή στο συνχνωτισμό 800 ατόμων σε ένα σχολικό συγκρότημα, είναι μια επικίνδυνη επιλογή. Και γιατί να θέσουμε τους εαυτούς σε τέτοιο κίνδυνο, ενώ μπορούμε να συνεχίσουμε με ασφάλεια την εκπαίδευση μας, μεσο τηλεκπαιδευσης στο webex! Μιλάμε βέβαια για τις δύο αυτες εβδομάδες που ακολουθούν μέχρι τις διακοπές του Πάσχα και ενώ οι κλίνες στα νοσοκομεία μας έχουν οριακή αντοχή.

Στόχος λοιπον είναι η παραμονή μας στην πλατφόρμα τηλεεκπαίδευσης. Γιατί αυτό να τόσο είναι δύσκολο? Είναι η πιο ασφαλή λύση αυτή τη στιγμή! Ναι!!! στην εκπαίδευση, αλλά σε απόσταση, που είναι και η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος … Το αίτημά μας ειναι: Ανοίξτε το webex για τα Εσπερινα Σχολεία τις δύο αυτές εβδομάδες. Έτσι μας δίνετε και εκπαίδευση … και υγεία!

Φιλιώ Ζέρβα

Πρόεδρος 15μελούς 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Κοζάνης

 

5 comments for “Διαμαρτυρία μαθητών του 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Κοζάνης – “Ένα τεστ που αν είναι ακόμα και αρνητικό, όπως μας λένε οι ειδικο ί(!!!) δε σημαίνει ότι είναι και αρνητικό στην πραγματικότητα …σημαίνει ότι…σε αυτό το επιδημιολογικό φορτίο η επιστροφή στο συχνωτισμό 800 ατόμων σε ένα σχολικό συγκρότημα, είναι μια επικίνδυνη επιλογή”

  1. Ποιών 800 μαθητών τι λέει; Εμείς που είμαστε καθηγητές στο 4ο Εσπερινό πάνω από 2-3 άτομα σε κάθε τμήμα δεν έχουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *