Θεσσαλονίκη: Δύο μαθητές αρνητές των self test έκαναν κατάληψη σε σχολείο – Πιάστηκαν στα χέρια με συμμαθητές τους – Απίστευτα fake news στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια Κοζανίτισσα «Θα πάρουν τα παιδιά μας σε δομές Covid!»

Μπορεί τη Δευτέρα να μην ακούστηκαν προβλήματα κατά τη διαδικασία έναρξης των σχολικών μαθημάτων διά ζώσης, ωστόσο αυτά δεν άργησαν να έρθουν, όταν γονείς και μαθητές που δεν θέλουν να υποβληθούν σε self test, ξεκίνησαν να αντιδρούν. Είναι χαρακτηριστικό ότι με την επανέναρξη των μαθημάτων στα Λύκεια υπό το καθεστώς των self test, υπήρξαν περιπτώσεις γονέων τόσο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης όσο στο Ρέθυμνο και αλλού, που κινήθηκαν με μηνύσεις εναντίον εκπαιδευτικών, επειδή δεν επέτρεψαν την είσοδο στα παιδιά τους χωρίς τη σχετική βεβαίωση με το αποτέλεσμα του self test.

Σήμερα, από νωρίς το πρωί το 1ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου, τελούσε υπό κατάληψη, από δύο μαθητές που αρνούνταν να κάνουν το τεστ. Κάποια στιγμή, μάλιστα, λίγο πριν τις 9:00, δημιουργήθηκε και ένταση μεταξύ των μαθητών που βρίσκονταν στην κατάληψη και αυτών που βρίσκονταν απ’έξω και ήθελαν να παρακολουθήσουν το μάθημά τους. Η κατάληψη τελικά έληξε και οι μαθητές μπήκαν κανονικά στις τάξεις τους για να ξεκινήσει το μάθημά τους.

Δείτε εδώ

2 comments for “Θεσσαλονίκη: Δύο μαθητές αρνητές των self test έκαναν κατάληψη σε σχολείο – Πιάστηκαν στα χέρια με συμμαθητές τους – Απίστευτα fake news στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια Κοζανίτισσα «Θα πάρουν τα παιδιά μας σε δομές Covid!»

  1. Σίγουρα όσοι εκτός Κοζάνης διάβασαν για την Κοζανιτισα θα έβγαλαν συμπέρασμα ότι γι’αυτό επικρατεί η κατάσταση αυτή στην Κοζάνη και δεν πέφτουν τα κρούσματα.Δεν σκεφτόμαστε ευτυχώς σαν κι αυτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *