Επιτέλους! – Παρέμβαση εισαγγελέα για αντιδράσεις της κοζανίτισσας μητέρας μαθητή και μερικών άλλων γονέων σε self test μαθητών στον Εύοσμο – “Δικογραφία σχετικά με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες που καλούν τους μαθητές να πηγαίνουν στα μαθήματα χωρίς τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού”

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με αφορμή το περιστατικό στο 1ο ΓΕΛ Ευόσμου.

Ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία σχετικά με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες που καλούν τους μαθητές να πηγαίνουν στα μαθήματα χωρίς τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού. Επίσης καλούν τους γονείς μαθητών να υποβάλουν μηνύσεις σε διευθυντές σχολείων για τον ίδιο λόγο.

Δείτε εδώ

2 comments for “Επιτέλους! – Παρέμβαση εισαγγελέα για αντιδράσεις της κοζανίτισσας μητέρας μαθητή και μερικών άλλων γονέων σε self test μαθητών στον Εύοσμο – “Δικογραφία σχετικά με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες που καλούν τους μαθητές να πηγαίνουν στα μαθήματα χωρίς τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού”

  1. Ετσι, σφαξε με Πασα μου να αγιάσω. Καμιά ανυπακοή καμια απειθαρχια!
    Όσο σοβαρά είναι τα self test άλλο τόσο σοβαροι είναι κ όσοι δεν μπορουν να εκτιμήσουν τη μη σοβαρότητα μερικών πραγματων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *