Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία με ΙΧ ιδιοκτήτες σχολών οδηγών και εκπαιδευτών – Μεταξύ τους και εκπαιδευτές από τη Δυτική Μακεδονία [βίντεο]


Μεγάλη κινητοποίηση, με βασικό αίτημα την οικονομική ενίσχυση τους ώστε να επιβιώσουν, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη, δεκάδες ιδιοκτήτες σχολών οδηγών και εκπαιδευτές.

Όπως τονίζουν είναι εδώ και μήνες κλειστοί, με εντολή της κυβέρνησης και λόγω της πανδημίας, τα έσοδα τους είναι μηδενικά, τα έξοδα τρέχουν, και οι ενισχύσεις που έχουν λάβει μέχρι τώρα δεν επαρκούν ούτε στο ελάχιστο για να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους ανοιχτές.

Σύμφωνα με το GRTimes, αυτήν την ώρα στην ανατολική Θεσσαλονίκη έχουν συγκεντρωθεί ιδιοκτήτες σχολών οδηγών από πάρα πολλές περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, ακόμη και από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.


Σε λίγη ώρα με τα αυτοκίνητά τους θα σχηματίσουν μία μεγάλη αυτοκινητοπομπή προκειμένου να κατευθυνθούν αρχικά προς το κτίριο της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όπου αναμένεται να καταθέσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους ενώ στη συνέχεια πρόθεσή τους είναι να συνεχίσουν την αυτοκινητοπομπή μέχρι το ΥΜΑΘ.
Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *