Δήλωση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του “Κινήματος Αλλαγής” για “απόπειρα φίμωσης εις βάρος του Τύπου από την εταιρεία KIEFER”

Η ελεύθερη έκφραση ιδεών και απόψεων είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και ακρογωνιαίος λίθος της Δημοκρατίας μας. Η προσπάθεια φίμωσης ενός εντύπου και των δημοσιογράφων του με ασφαλιστικά μέτρα από την KIEFER του Χρήστου Πετρόχειλου σχετικά με τις αποκαλύψεις για τα φωτοβολταϊκά στην τοποθεσία “μάνα νερού “στην Μεσιανή και οι οποίες βασίζονται σε δημόσια έγγραφα, αποτελούν πισωγύρισμα για την ελευθεροτυπία και ευθεία βολή κατά του δικαιώματος της δημοσιογραφικής άποψης .

Το Κίνημα Αλλαγής άλλωστε, πρώτο έφερε το θέμα στην βουλή με ερώτηση προς τα αρμόδια υπουργεία ,από τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Βασίλη Κεγκέρογλου και πέντε ακόμη βουλευτές.

Θα επιμείνουμε μέχρι τέλους για απαντήσεις επί της ουσίας και θα είμαστε σταθερά συμπαραστάτες στην ελευθερία έκφρασης και λόγου των δημοσιογράφων.

5 comments for “Δήλωση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του “Κινήματος Αλλαγής” για “απόπειρα φίμωσης εις βάρος του Τύπου από την εταιρεία KIEFER”

  1. Παναγιώτη έμαθες κάτι για το Δία περιφοράς ψήφισμα που προτάθηκε στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κοζάνης;

  2. https://kozanimedia.gr/archives/93105#.YH1dPegzZPY

    Τότε που οι μηνύσεις στα τοπικά μέσα (και μάλιστα για σχόλια σε δημοσιεύσεις) δεν αποτελούσαν μοχλό φίμωσης αλλά προάσπιση της προσωπικότητας.

    Κάποιοι νομίζετε ότι έχουμε κοντή μνήμη αλλά γελιέστε. Συνεχίστε, σας παρακολουθούμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *