Επικοινωνία συγγενών με ασθενείς covid-19 στο “Μποδοσάκειο” Νοσοκομείο Κοζάνης


Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» , με γνώμονα πάντα την παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους πολίτες κάνει γνωστό την λειτουργία Γραφείου Ενημέρωσης για τους συγγενείς ασθενών με Covid-19 , λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών νοσηλείας τους.
Η Κοινωνική Υπηρεσία, εκτός από τις κοινωνικές υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχει έχοντας καθημερινή τηλεφωνική επαφή με τους ασθενείς που νοσηλεύονται στις πτέρυγες Covid-19, θα παρέχει ενημέρωση και κοινωνική στήριξη στα άτομα του οικογενειακού και συγγενικού περιβάλλοντος των νοσηλευόμενων με Covid-19. Επίσης θα συμβάλει στη διασύνδεσή τους με τις πτέρυγες Covid-19 αλλά και με τις λοιπές υπηρεσίες του Νοσοκομείου.
Λόγω του ιατρικού απορρήτου δεν θα παρέχεται ιατρική ενημέρωση.
Μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά όλες τις εργάσιμες ημέρες – Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2463351533
email: [email protected]

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

1 comment for “Επικοινωνία συγγενών με ασθενείς covid-19 στο “Μποδοσάκειο” Νοσοκομείο Κοζάνης

  1. Ο covid έχει χαρακτηριστεί και ως ασθένεια της μοναξιάς. Συγχαρητήρια στη διοίκηση του νοσοκομείου για την πρωτοβουλία της. Μόνο θετικά μπορεί να χαρακτηριστεί και μακάρι να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα νοσοκομεία της περιοχής το παράδειγμα του Μποδοσάκειου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *