Άδωνις Γεωργιάδης: Πώς ανοίγει η εστίαση – Τι είπε για SMS στο 13033 – “Να επιτραπεί το click in shop στη Θεσσαλονίκη”

O υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε πως η απόφαση να ανοίξει η εστίαση λίγο νωρίτερα από το προβλεπόμενο, ελήφθη έτσι ώστε να έχουν οι επαγγελματίες τον απαραίτητο χρόνο να είναι έτοιμοι και να έχουν λύσει τα όποια προβλήματα μπορούν να παρουσιαστούν στο ξεκίνημα, μέχρι και τις 14 Μαΐου.

Μιλώντας για τους καταστηματάρχες της εστίασης που διαμαρτύρονται, συμπλήρωσε ότι δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να ανοίξει στις 3 Μαΐου αν δεν είναι έτοιμος και μπορεί να ανοίξει όποτε το κρίνει. Αναφορικά με το πότε θα δοθούν τα χρήματα της επιδότησης που έχει ανακοινωθεί για την επανεκκίνηση της εστίασης επεσήμανε ότι εξακολουθεί να ισχύει αυτό που είχε πει όταν ανακοινώθηκε το μέτρο, ότι δηλαδή στις 10 Μαΐου θα ανοίξει η πλατφόρμα και μετά από λίγες ημέρες θα γίνει η εκταμίευση του ποσού που θα εγκριθεί.

Δείτε εδώ

1 comment for “Άδωνις Γεωργιάδης: Πώς ανοίγει η εστίαση – Τι είπε για SMS στο 13033 – “Να επιτραπεί το click in shop στη Θεσσαλονίκη”

  1. Οσο μικρός στο μπόι είναι τόσο μεγάλο ψέμα λέει.Οταν άρχισε η χειμερινή περίοδος διανομής πετρελαίου ο εν λογω κύριος μάς έλεγε ότι φέτος θα ευνοηθούν οι περισσότεροι δικαιούχοι και θα έπαιρνα΄ν από 80 έως 600 ευρώ.Ξέρετε ποιός παίρνει 600 ευρώ; μόνον αυτός που έχει 11 παιδιά, τώρα ποιός έχει 11 παδιά λίγο πολύ ξέρουμε ρομά και μουσουλμάνοι αλλοδαποί.Η δεύτερη δόση θα πληρωνόταν μεχρι τέλος Μαρτίου γιατί την πρώτη την πήραμε μέσα στο Γενάρη. Πληρώθηκε κανείς1 αυτός είναι ο Αδωνις και η φάρα του όλη ίδιοι είναι, σαν τα αναδρομικά των συνταξιούχων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *