Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης στην Κυβέρνηση: “Η αγορά δεν αντέχει άλλο και πρέπει να ανοίξει από αύριο κιόλας ημέρα Σάββατο 24-04-2021”

Κύριοι Υπουργοί, παρακαλούμε να πράξετε το σωστό και δίκαιο έστω και την τελευταία στιγμή. Η αγορά δεν αντέχει άλλο και πρέπει να ανοίξει από αύριο κιόλας ημέρα Σάββατο 24-04-2021 με τη φυσική παρουσία των καταναλωτών στα καταστήματά μας. Με την επίσπευση της διαδικασίας των self tests και με ακόμη αυστηρότερα μέτρα αν χρειάζεται είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον κόσμο, να δουλέψουμε έστω και την τελευταία εβδομάδα πριν το Πάσχα γιατί έχουμε κι εμείς δικαίωμα να κάνουμε Ανάσταση!

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

 

Κοινοποίηση

Βουλευτές Ν. Κοζάνης: κ. Αμανατίδη Γεώργιο,

Βρυζίδου Παρασκευή

 Κωνσταντινίδη Στάθη

Παπαδόπουλο Μιχάλη

Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας      Κασαπίδη Γεώργιο

Δήμαρχο Κοζάνης                                        Μαλούτα Λάζαρου

 

2 comments for “Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης στην Κυβέρνηση: “Η αγορά δεν αντέχει άλλο και πρέπει να ανοίξει από αύριο κιόλας ημέρα Σάββατο 24-04-2021”

  1. Κύριοι του εμπορικού συλλόγου τι κάνατε προχθές με τον κύριο Πέτσα; Του δείξατε την πλατεία; Αυτή ήταν η αντίδραση σας; Κύριε Δραγατσικα είσαι κομματικό στέλεχος ή πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου; Προς τι τα γελάκια και οι φωτογραφίες;;;Σοβαρευτείτε επιτέλους όλοι σας εκεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *