Η πιο εξωφρενική δικαιολογία που άκουσαν οι αστυνομικοί στα διόδια Ελευσίνας: Πάω στον κτηνίατρο στην Πελοπόννησο

Εντυπωσιακές είναι σε ορισμένες περιπτώσεις οι δικαιολογίες που σκαρφίζονται όσοι επιχειρούν να περάσουν από τα διόδια με στόχο να κάνουν «Πάσχα στο χωριό» παρά τις σχετικές απαγορεύσεις.

Η Αστυνομία έχει καταρτίσει ένα τεράστιο επιχειρησιακό σχέδιο προκειμένου να αποφευχθεί η μαζική έξοδος με χιλιάδες αστυνομικούς να διενεργούν συνεχώς ελέγχους στα σημεία εξόδου των μεγάλων πόλεων.

Παρόλα αυτά πολλοί είναι αυτοί που επιχειρούν να περάσουν τα διόδια προφασιζόμενοι ένα σωρό δικαιολογίες. Μεταξύ άλλων ό,τι έχουν κλείσει ραντεβού για ιατρικές εξετάσεις, πηγαίνουν σε στενούς συγγενείς τους που είναι μόνοι τους και αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας ή πως χρήζει υδραυλικών εργασιών το εξοχικό τους.

Σύμφωνα όμως, με αστυνομικές πηγές, μια από τις πιο χαρακτηριστικές δικαιολογίες, πάντως, ήταν αυτή πολίτη, χθες (Παρασκευή), στα διόδια της Ελευσίνας, στο αυτοκίνητο του οποίου επέβαινε όλη η οικογένειά του, με το κατοικίδιό τους και τις αποσκευές τους. Οταν αστυνομικοί τον ρώτησαν που πηγαίνει τους απάντησε, ότι ήταν άμεση ανάγκη να πάει τον σκύλο του σε έναν πολύ καλό κτηνίατρο στην Πελοπόννησο.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *