Καλογρίτσας – Προανακριτική: Ο Παππάς μου ζήτησε να γίνω «μπροστινός»

Ως ενορχηστρωτή της υπόθεσης για τις τηλεοπτικές άδειες περιέγραψε τον πρώην υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά ο επιχειρηματίας, Χρήστος Καλογρίτσας. Ο κ. Καλογρίτσας κατά τη διάρκεια της ακρόασής του στην προανακριτική Επιτροπή επισήμανε ότι ο πρώην υπουργός τον φώναξε στο γραφείο του για να του ζητήσει να γίνει ο «μπροστινός», με τον ίδιο να απαντά θετικά.

«Το καλοκαίρι του 2016 με φώναξε ο πολυαγαπημένος μου φίλος Παππάς και μου είπε «καπετάνιε θα μας δώσεις το όνομα σου για κανάλι και τα λοιπά»; Εγώ είπα πως «ήλθα μαζί σας». Μιλήσαμε για κάτι ξένους. Μου ανέφερε ο Παππάς τα ονόματα των ξένων. Ακουστά τους είχα. Δεν τους γνώριζα. Μα τον τρόπο που μου το ζήτησε ο Νίκος είπα «ας πάει κι αυτό»», τόνισε ο επιχειρηματίας, απαντώντας σε ερωτήσεις των βουλευτών της πλειοψηφίας.

Δείτε εδώ

2 comments for “Καλογρίτσας – Προανακριτική: Ο Παππάς μου ζήτησε να γίνω «μπροστινός»

  1. Καλα,μιλάμε πέσαμε απο τα σύννεφα.Δεν πιστεύουμε στ’ αυτιά και στα μάτια μας.Αποκλείεται να συμβαίνουν τέτοια πράματα στη χώρα μας.Ξεχάσαμε το συγκρότημα,τους Ρίζους,Αλφούζους,τώρα Μαρινάκηδες,τις κάθε κομματικές σκατοφυλλάδες.Αϊντε ρε απο κει πέρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *