Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αθλητικός αγώνας αλιείας Κυπρίνου στη λίμνη Πολυφύτου

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αθλητικός αγώνας αλιείας Κυπρίνου στη λίμνη Πολυφύτου (περιοχή Ρυμνίου), που διοργανώνεται από αθλητικούς συλλόγους της περιοχής.
Το πρωί του Σαββάτου, παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστα Κυριακίδη, την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ελπίδα Κουϊμτζίδου, τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης Γιώργο Φτάκα, καθώς και τον πρόεδρο της Κοινότητας Αιανής Αστέριο Βαβλιάρα.
Ο αγώνας ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή.

4 comments for “Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αθλητικός αγώνας αλιείας Κυπρίνου στη λίμνη Πολυφύτου

  1. Να υπενθυμίσουμε ότι από την πανέμορφη περιοχή βλέπεις κατάματα το κουφάρι της μαβε που πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί. Βέβαια ο δήμος Κοζάνης ακόμα δεν έχει πάρει θέση στην πρόθεση της κυβέρνησης -μεσω πεειφερειας- να μετατρέψει τα πρώην ΜΑΒΕ σε χυτά αμιάντου. Ευτυχώς το συμβούλιο Σερβίων πήρε απόφαση για ΟΧΙ αν και ο δήμαρχος Σερβίων έκανε ότι μπορεί για να μπλοκάρει ένα ΟΧΙ.
    Η περιοχή είναι πανέμορφη , θέλει μόνο φροντίδα για να μείνει ως έχει.
    Και επίσης μια και πήγαν ως εκεί ελπίζω να ειδαν τα πολλα συνθήματα που έχουν μουντζουρωσει τις πινακιδες της τροχαίας.

  2. Δεν καταλάβα επιτρέπειται για συλλογους ψάρεμα για ερασητεχνες όχι γιατί? θέλω αμέσως να βγει κάποιος μαγκας για να διευκρηνησει από την περιφερια στους σκοπιανους επιτρέπειται για Έλληνες όχι?τη σκατα γίνεται? Απάντηση αμέσως.

    • Σκατα χώρα τη δεν καταλαβαίνεις δε βλέπεις έχουν ποζάρει κιόλας έτοιμοι για εκλογές τραβά να τους ψηφίσεις και άσε το ψάρεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *