Γεωργιάδης: Εντός της εβδομάδας η συζήτηση για μουσική σε εστίαση και δεξιώσεις – Πότε θα ανοίξουν τα καταστήματα της εστίασης που δεν έχουν εξωτερικούς χώρους

Για την πορεία άρσης των μέτρων αλλά και τις προσπάθειες στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων από πλευράς της κυβέρνησης μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας η διαδικασία ενίσχυσης γυμναστηρίων και παιδότοπων μέχρι του ποσού των 18.000 ευρώ απαιτεί την κατάθεση μόνο τριών δικαιολογητικών συμπληρώνοντας δε πως η εκταμίευση των χρημάτων θα γίνει περίπου σε 1 μήνα.

Ερωτηθείς για τα καταστήματα που δεν λειτουργούν γιατί δεν έχουν εξωτερικούς χώρους, όπως είναι καταστήματα εστίασης και ίντερνετ καφέ, ο κ. Γεωργιάδης είπα ότι αυτά θα ανοίξουν όταν ο εμβολιασμός θα ξεπεράσει το 50% του πληθυσμού, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τις εμποροπανηγύρεις.

Στην συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε πως αυτή την εβδομάδα θα συζητηθεί από τους επιστήμονες το ενδεχόμενο αύξησης των ατόμων στις δεξιώσεις αλλά και της μουσικής στην εστίαση αλλά και στους γάμους.

«Είμαστε κοντά στην έξοδο όσο συνεχίζονται με αυτούς τους ρυθμούς οι εμβολιασμοί», είπε ο κ. Γεωργιάδης σημειώνοντας πάντως η πανδημία υποχωρεί αργά.

Δείτε εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *