Κωνσταντίνος Στόκκος-Ιατρός Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης: “Περίεργες καταστάσεις που χρήζουν απαντήσεων-Ανάρτηση “φωτιά” για τη λειτουργία της ΜΕΘ

Μία ανάρτηση “φωτιά” για τη λειτουργία της ΜΕΘ έκανε ο Ιατρός Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, Κωνσταντίνος Στόκκος:
“ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ
Μετάθεση του Διευθυντή του ΤΕΠ με ειδικότητα Αναισθησιολογίας, στο ΕΚΑΒ λίγες ημέρες πριν έρθει το πρώτο περιστατικό COVID στο νοσοκομείο Κοζάνης το 2020, To αποτέλεσμα ήταν το ΤΕΠ να μείνει ακέφαλο και μετέωρο .
Η άνευ αιτιολόγησης και ερείσματος νομιμότητας τοποθέτηση του Διευθυντή του ΤΕΠ στο ΕΚΑΒ σε ρόλο ασκούντος κυρίως διοικητικά καθήκοντα, αφήνοντας το ΤΕΠ στον «αέρα». Με ότι αυτό συνεπάγεται με την έναρξη της Πανδημίας.
Και δεν φτάνει αυτό το νοσοκομείο έχει μείνει ακάλυπτο από αναισθησιολόγο τόσο καιρό , ενώ θα μπορούσε ο Διευθυντής του ΤΕΠ να καλύψει μεγάλο κενο. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες υπονόμευσης της λειτουργίας της ΜΕΘ από τους υπευθύνους με κάποιους από αυτούς να ισχυρίζονται ανοιχτά πλέον ότι η ΜΕΘ πρέπει να κλείσει!!!
Γιατί γίνονται όλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω…Η λειτουργία της ΜΕΘ μέχρι στιγμής ήταν αρκετά καλή με πολύ καλά αποτελέσματα που δεν έχουν ζηλέψουν από τριτοβαθμια και τεταρτοβαθμια νοσοκομεία της χώρα
Κάποιοι πρέπει να δώσουν απαντήσεις!!!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *