Ο Ελληνο-αυστραλός επιχειρηματίας Καρδιακάκης Πέτρος και η οικογένειά του, δώρισαν 100.000 ιατρικές μάσκες στην ΑΧΕΠΑ Ελλάς

Η δωρεά έγινε στην μνήμη του αείμνηστου αποβιώσαντος πατρός του Καρδιακάκη Εμμανουήλ (1938-2018) ιδρυτή της ξενοδοχειακής μονάδας Creta Dream Royal στο Σταλό Χανίων.

Την δωρεά παρέλαβε ο Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ Ελλάς κ. Κώστας Βαρσάμης εκ μέρους της ΑΧΕΠΑ. Ο κ. Βαρσάμης ευχαρίστησε την οικογένεια Καρδιακάκη για την προσφορά της και απένειμε αναμνηστική πλακέτα της ΑΧΕΠΑ στον κ. Καρδιακάκη Πέτρο.

Ένα μέρος από τις μάσκες θα διατεθούν στα ακριτικά νησιά των Δωδεκανήσων και του Ιουνίου Πελάγους και οι υπόλοιπες σε παραμεθόριες περιοχές και  στα 40 τμήματα της ΑΧΕΠΑ στην Ελλάδα για να δωρισθούν σε κοινωνικές δομές της περιοχής τους.

Έτσι και εμείς, συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό έργο της AHEPA βρισκόμαστε σήμερα εδώ με το Τμήμα μας σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Κοζάνης τον Κύριο Λάζαρο Μαλούτα ώστε να παραχωρήσουμε μέρος από αυτές τις μάσκες στο Δήμο Κοζάνης.

Τα Τμήματα που επιλέχθηκαν να παραδοθούν οι μάσκες είναι:

  • Τμήμα Καθαριότητας
  • Τμήμα Βοήθεια στο σπίτι

 

Δύο ευαίσθητα τμήματα

των οποίων το προσωπικό βρίσκεται καθημερινά σε κίνδυνο διότι έρχεται σε άμεση επαφή με τους πολίτες του Δήμου και για αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερη η ανάγκη προστασίας τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *