Σύνδεσμος Φιλάθλων Κοζάνης «Τα Λιοντάρια»: “Υλοποιήσαμε το στόχο μας”

Το ΔΣ του συνδέσμου φιλάθλων ΤΑ ΛΙΟΝΤΆΡΙΑ και όλα τα μέλη του συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, την διοίκηση και όλο το βοηθητικό προσωπικό για την παραμονή της Κοζάνης μια αγωνιστική πριν το τέλος στην Γ’ εθνική. Σε μια δύσκολη χρονιά λόγω των πολλών διοικητικών προβλημάτων και με ορατό τον κίνδυνο όσο ποτέ να διαλύσει η ομάδα και λόγω της πανδημία, η διοίκηση με πρωτεργάτες τους κυρίους Πετρόχειλο και τους Αφους Κεντεποζίδη κατάφερε μέσα σε δεκαπέντε μέρες να πετύχει το ακατόρθωτο.

Αμέσως με γρήγορες κινήσεις, και με το χέρι βαθιά στην τσέπη οργάνωσε σε χρόνο ρεκόρ όλο τον οργανισμό και την οικογένειά που λέγεται Κοζάνη.

Η μεθοδικότητα, η συνέπεια, η σωστή οργάνωση, η επιμονή, η υπομονή, και το αγωνιστικό σθένος κατάφεραν να υπερβούν τα οποία προβλήματα και να ανταμειφθούν οι κόποι τους. Ελπίζουμε και ευχόμαστε η φετινή χρονιά που ολοκληρώνεται την Κυριακή να δείξει τον δρόμο στην Κοζάνη την προσδοκία για μια επιτυχημένη νέα χρονιά γιατί όχι και στις επαγγελματικές κατηγορίες, αντάξια της ιστορίας της Κοζάνης.

Συγχαρητήρια και στον πρώην προπονητή κύριο Γιώργο Καραγκιοίδη ο οποίος έβαλε τις βάσεις για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της.

ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΎΚΟΛΑ ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *