Συνεργασία Nikolopoulou & VOION για την προμήθεια οσπρίων

Συμφωνητικό συνεργασίας υπέγραψαν οι εταιρίες  ΠΡΟΪΝΤΑ ΓΗΣ ΒΟΪΟΥ ΑΒΕΕ – Όσπρια VOION, με την εταιρεία,  Nikolopoulou .  Η συνεργασία αφορά στην προμήθεια οσπρίων με ονομασία προέλευσης, ώστε η Nikolopoulou να τα μεταποιεί σε προϊόντα υψηλής διαθρεπτικής και γευστικής αξίας, όπως το φαλάφελ με ρεβίθια, μπιφτέκια οσπρίων-superfoods, σνίτσελ οσπρίων superfoods και άλλα.

Η Nikolopoulou υπό την αιγίδα και την καθοδήγηση της Ελένης Νικολοπούλου, καταταγμένη στις leader γυναίκες επιχειρηματίες της Ελλάδας και πλαισιωμένη από ικανότατες ομάδες εργαζομένων, τόσο στην παραγωγή όσο και στην διοίκηση, έχει καταφέρει ως εταιρία να είναι συνώνυμη με την εγγύηση ποιότητας στο χώρο των κατεψυγμένων τροφίμων και προϊοντικά ταυτισμένη με την φυτοφαγία.

Με την πολυετή της εμπειρία καταφέρνει πάντα να καινοτομεί , να ανοίγει δρόμους στη γεύση, να ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς, δουλεύοντας και δημιουργώντας για τη διευκόλυνση του επαγγελματία.

Η μονάδα παραγωγής βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Αγ. Ιωάννης Θεολόγος Περιστερίου. Διαθέτει άριστες κτιριακές εγκαταστάσεις, σύγχρονες γραμμές παραγωγής και άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Εφαρμόζει συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000, IFS, BRC και σύγχρονα λογισμικά για τη σωστή επικοινωνία με τους πελάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *