Βασίλης Κωνσταντόπουλος: “Στον δήμο Άργους Ορεστικού οραματίζονται και πετυχαίνουν… Όταν προεκλογικά μιλήσαμε για Κλειστό Κολυμβητήριο στα Σέρβια, ο συνδυασμός της σημερινής δημοτικής αρχής μας λοιδώρησε, μας χλεύασε”


Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Σρρβίων ορμώμενος από την διακήρυξη διαγωνισμού για την κατασκευή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στο Άργος Ορεστικό, ανάρτησε το παρακάτω κείμενο αφήνοντας μομφές κατά της σημερινής δημοτικής αρχής του Δήμου Σερβίων:
“Στον δήμο Άργους Ορεστικού (ένα δήμο ίσο περίπου με τον δήμο Σερβίων).
Εκεί που οραματίζονται και πετυχαίνουν.
Εκεί που δεν θεωρούν τις βασικές υποδομές, φαραωνικά έργα.
Εκεί που τα παιδιά τους, δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού.
Στον δήμο μας τώρα.
Όταν προεκλογικά μιλήσαμε για Κλειστό Κολυμβητήριο στα Σέρβια, ο συνδυασμός της σημερινής δημοτικής αρχής μας λοιδώρησε, μας χλεύασε.
Μίλησε για φαραωνικό και μεγαλεπήβολο έργο.
Κι όμως εμείς γνωρίζαμε πολύ καλά ότι σε τέσσερα χρόνια μπορούσε το Κλειστό Κολυμβητήριο να γίνει πραγματικότητα.
Όπως πραγματικότητα θα είναι σε λίγο στον δήμο Άργους Ορεστικού.”


Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους Ορεστικού
🎯 Ένα ακόμη έργο πνοής 4,2 εκατομμυρίων ευρώ
👉 Ένα ακόμη έργο πνοής εξασφάλισε ο Δήμος Άργους Ορεστικού με τη διακήρυξη διαγωνισμού για την κατασκευή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άργους Ορεστικού, κάτι που αποτελούσε και προεκλογική μας δέσμευση.
👉 Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κολυμβητήριο κλειστού τύπου με συνολικό προϋπολογισμό 4,2 εκατομμύρια ευρώ. Χάρη στα θερμομονωτικά πάνελ και τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό του, θα έχει μηδενικό σχεδόν ενεργειακό κόστος λειτουργίας, τόσο για τη θέρμανση της πισίνας, όσο και για τη θέρμανση του χώρου και τη λειτουργία των συστημάτων αφύγρανσης, μέσω της διαδικασίας του net metering.
👉Η κολυμβητική δεξαμενή θα έχει διαστάσεις 25 x 15,50 x 2,0 μέτρα και έξι διαδρόμους, ώστε να φιλοξενεί και αγώνες water polo. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων, αυτόματο σύστημα κάλυψης της κολυμβητικής δεξαμενής για την ελαχιστοποίηση της εξάτμισης και φορητό σύστημα μείωσης του βάθους της, ώστε να χρησιμοποιείται για εκμάθηση κολύμβησης μικρών παιδιών, για φυσικοθεραπεία ΑΜΕΑ σε υδάτινο περιβάλλον, καθώς και για άλλες δραστηριότητες.
👉 Το έργο περιλαμβάνει επιπλέον την κατασκευή κερκίδων και βοηθητικών χώρων, όπως αποδυτηρίων χρηστών και διαιτητών, λεκανών χλωρίωσης πριν την είσοδο στην κολυμβητική δεξαμενή, χώρων υγιεινής χρηστών, επισκεπτών και ΑΜΕΑ, κυλικείου, ιατρείου, γραφείων, αποθηκών και θέσεων στάθμευσης στην αυλή, με δεδομένη τη δυνατότητα πρόσβασης ΑΜΕΑ.
📌 Με βασικό μέλημα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών του, ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενισχύει το πλέγμα των σύγχρονων και υποδειγματικών αθλητικών υποδομών του.

1 comment for “Βασίλης Κωνσταντόπουλος: “Στον δήμο Άργους Ορεστικού οραματίζονται και πετυχαίνουν… Όταν προεκλογικά μιλήσαμε για Κλειστό Κολυμβητήριο στα Σέρβια, ο συνδυασμός της σημερινής δημοτικής αρχής μας λοιδώρησε, μας χλεύασε”

  1. 3,5 χρόνια έκανε δήμαρχος σε δήμο που συνενώθηκε με απίστευτα χρέη και άφησε ανάπλαση, και έτοιμο για το πολιτιστικό
    Ο Ελευθερίου λέει φαραωνικό το κλειστό κολυμβητήριο αλλά θέλει να αγοράσει ανοιχτές πισίνες ιδιώτη αχαχαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *