ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κοζάνης: Πέφτουν οι μάσκες και εκτίθενται μόνοι τους!

Τα τελευταία 2 χρόνια και έπειτα από τη  συνέργεια του Τ.Ε.Ι Δ.Μ. με το Π.Δ.Μ. η Π.Κ.Σ. γνωρίζει πολύ καλά όπως και αναφέρει στο κείμενο της,ότι τα καταστατικά των Φ.Σ. δεν υφίστανται.Παρόλο αυτά δεν έχει κάνει και καμία κίνηση, οφθαλμοφανής ο λόγος. Ο λόγος, βάζει τα ποσοστά του πρώην Π.Δ.Μ. πάνω από το συμφέρον των φοιτητών.Τραγική ειρωνεία δεν μπορεί να εκπροσωπήσει ούτε το ονομά της,καθώς δεν καταφέρνει να συνεργαστεί ούτε με το συνάφι της!

H ηγεσία του Π.Δ.Μ. είναι δίπλα στους φοιτητές και δίνει το έναυσμα για να φτιάξουν Φοιτητικούς Συλλόγους, έπειτα από αίτημα του εκπροσώπου των φοιτητών διότι τα ήδη υπάρχοντα έπειτα από έρευνα δεν υφίστανται, λόγω αλλαγής ονομασίας τμήματος, σχολών κτλ.

Το περασμένο  Σάββατο 05/06 συνεδρίασαν όλοι οι εκπρόσωποι του Π.Δ.Μ. από Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα και Κοζάνη. Για τα τυπικά καλέστηκε και η Π.Κ.Σ. για να ενημερωθεί για τα προβλήματα του Πανεπιστημίου μας,μιας και που εκπροσωπεί ότι δεν έχει να κάνει με φοιτητικά ζητήματα πόσο μάλλον του Ιδρύματος μας.Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο <<τα παιδιά έχουν μείνει στην προσχολική ηλικία>>.

Συνεχίστε να λέτε τα ψέματα σας, εκλεγμένοι είστε μεταξύ σας και στις δικές σας επιτροπές. Σίγουρα σας φοβίζει το καταστατικό της Πολυτεχνικής Σχολής, μιας και που αναφερθήκατε μόνο σε αυτό,διότι είναι η τελευταία <<δύναμη>> που σας έχει απομείνει. Που πήγαν οι ενωμένοι Φ.Σ. που αναγράφατε στις προηγούμενες φυλλάδες σας;

Αφήστε τα ψηφοθηρικά παιχνίδια και κοιτάξτε το καλό των φοιτητών γιατί πολύ φοβόμαστε ότι του χρόνου θα ψάχνετε νέα ονομασία (επιτροπή αγώνα, εκπρόσωποι, εκλεγμένοι της Π.Κ.Σ. κ.α.) ξέρετε εσείς. Συμφωνούμε σε ένα πράγμα με μια διαφορά, οι Φ.Σ. είναι υπόθεση των φοιτητών και όχι των 5 παραγόντων που έχουν μείνει στην Π.Κ.Σ. για αυτό και το αναλάβαμε εμείς,η πρώτη δύναμη που εκπροσωπεί φοιτητές και όχι κομμουνιστικές φυλλάδες.

Το τι αναγνωρίζεται εκεί στην Π.Κ.Σ. ξέρετε πολύ καλά πόσο μας αφορά θα σας δούμε τον Μάιο όταν θα καταθέτετε ψηφοδέλτιο στους νέους Φ.Σ. με σκυμένο το κεφάλι,αφού ήσασταν οι μοναδικοί απο όλες τις παρατάξεις και όλους τους εκπροσώπους του Π.Δ.Μ. που φέρατε αντίρρηση σε κάτι τέτοιο όπως κάνετε πάντα. Διαφωνείτε απλά για να διαφωνήσετε,με εμετικά δελτία και διαστρεβλωμένη πραγματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *