Kozanimedia: “Επεισοδιακή” απολογία του 45χρονου που επιτέθηκε με το τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης – Επίθεση σε πολιτεία και αστυνομία – “Στόχος μου ήταν το ελληνικό κράτος”! – “Αν ήταν κλειστή η εφορία θα πήγαινα στην περιφέρεια ή στα δικαστήρια” – “Για εσάς είμαι τέρας, αλλά κι εγώ σαν τέρας βλέπω τους υπόλοιπους”

Άκρως “επεισοδιακή” ήταν η απολογία, στα δικαστήρια της Φλώρινας, του 45χρονου που επιτέθηκε τον περασμένο Ιούλιο με το τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης,με τον κατηγορούμενο να προχωρά σε ένα πραγματικό παραλήρημα κατά της πολιτείας, των θεσμών της και της αστυνομίας.

Ο ίδιος επέλεξε να μιλήσει με βάση κάποιες σημειώσεις που είχε κρατήσει σε τετράδιο και, μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως προχώρησε στην πρωτοφανή αυτή πράξη επειδή…έμαθε “για τη δολοφονία του Ζακ, για τη δολοφονία του 26χρονου στο Βόλο και ενός Αφρικανού”, τονίζοντας πως “στόχος μου ήταν το ελληνικό κράτος”!

Όπως είπε στη συνέχεια, “Το αποφάσισα την άλλη μέρα το πρωί και δεν ήξερα που ήταν η είσοδος… πήγα πήρα τα δικά μου εργαλεία τα δολοφονικά, πήρα και κι τσάντα με ένα χαρτί να φαίνεται ότι κάτι πήγα να κάνω.. έδωσα τα στοιχεία μου και ανέβηκα.Ήταν τυχαίο που πήγα εκεί απλά πήγα εκεί που δήλωσα ότι θα πάω.Αν ήταν κλειστή η εφορία θα πήγαινα στην περιφέρεια ή στα δικαστήρια”!

«Για εσάς είμαι τέρας, αλλά κι εγώ σαν τέρας βλέπω τους υπόλοιπους» υποστήριξε ο κατηγορούμενος, o oποίος ανέφερε πως “όταν σου ορμάει το φασιστικό λιοντάρι (δηλαδή το κράτος) δεν το χτυπάς στα δόντια, το χτυπάς στο στομάχι, και το στομάχι του φασιστικού κράτους είναι η εφορία…Είναι οι οικονομικοί μπάτσοι ή οικονομικοί δολοφόνοι. Όταν ο άλλος πεινάει δεν γίνεται να του βάζεις φόρους. Αυτοί (οι εφοριακοί) είναι οι χειρότεροι φασίστες, γιατί συνεχώς λένε “εμείς κάνουμε τη δουλειά μας”. Και επί Χίτλερ κάποιοι άλλοι έκαναν αυτή τη δουλειά. Έχουν καταστρέψει τόσες ζωές, γιατί να μην καταστραφεί η δική τους.Σε ό,τι έχει να κάνει με την κατηγορία που μου αποδίδεται ότι χτύπησα γυναίκες, εγώ το βλέπω σαν ισότητα αυτό. Και αυτές την ίδια δουλειά κάνουν, τον ίδιο μισθό παίρνουν. Είναι μια τακτική και αυτή του φασισμού. Βάζουν γυναίκες μπροστά, όπως έκαναν και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να κάνει τη βρωμοδουλειά. Ξέρω πολλούς που δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια γιατί τους έχει ταράξει το κράτος”.

Ο 45χρονος επίσης είπε πως “Οι μπάτσοι είναι αναλώσιμοι και είτε έναν είτε 10 σκοτώσεις το κράτος είναι το ίδιο.Και υπήρχαν άνθρωποι που μου είχαν καλά τον έκανες”, ενώ συμπλήρωσε πως “Οι της ΔΙΑΣ είναι εκπαιδευμένοι δολοφόνοι είναι Ss Γκεστάπο” και είπε πως “Όταν χτύπησα τους άλλους και πήγα στη Μαστρανέστη και τη χτύπησα πολλές φορές σκέφτηκα “αυτή γιατί δεν πέφτει; Και είδα στα μάτια της τη δύναμη που είχε”.

 “Είχα σκοπό να επιτεθώ και στους αστυνομικούς όχι να διαφύγω”, κατέληξε ο 45χρονος.

 

4 comments for “Kozanimedia: “Επεισοδιακή” απολογία του 45χρονου που επιτέθηκε με το τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης – Επίθεση σε πολιτεία και αστυνομία – “Στόχος μου ήταν το ελληνικό κράτος”! – “Αν ήταν κλειστή η εφορία θα πήγαινα στην περιφέρεια ή στα δικαστήρια” – “Για εσάς είμαι τέρας, αλλά κι εγώ σαν τέρας βλέπω τους υπόλοιπους”

  1. Άρρωστε άνθρωπε!!!! Υποκείμενο. Κάποια στιγμή θα πάρεις όμως αυτό που σου αξίζει γιατί ο Κύριος είναι δίκαιος.

    • ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΟΣ,ΜΑΝΔΑΜ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  2. Μήπως έχει άδικο που λέει ότι καταστράφηκαν οικογένειες από την σαπιλα του κράτους; Να μην μιλάμε εκ του ασφαλούς… Καταδικάζω ότι επιτέθηκε σε ανθρώπους αλλά τον συγχαίρω που δεν θέλησε υπεράσπιση και δείχνει ότι φοράει παντελόνια..

    • Και οι έρμοι οι υπάλληλοι τι φταίνε,κυρία;Αυτοί βγάζουν τους νόμους;Και σιγά μην ηρωποιήσουμε τον κάθε ψυχανώμαλο που σκοτώνει αθώους και ανυποψίαστους ανθρώπους.Λυπάμαι για την άποψή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *