Η επίσημη παρουσίαση των Bookmarkers, της νέας πρωτοβουλίας του Γρηγόρη Δημητριάδη για την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας και την ανάδειξη της αξίας του βιβλίου στην καθημερινή μας ζωή, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το βράδυ της Τετάρτης, στο βιβλιοπωλείο Bookloft, στο Κολωνάκι.
Στην εκδήλωση, μαζί με τον Γρηγόρη Δημητριάδη, μίλησαν ο Θανάσης Λάλας, ο Μιχάλης Καρακώστας, ιδιοκτήτης του Bookloft και ο Μάκης Τσίτας από το diastixo.gr, καταθέτοντας τις δικές τους σκέψεις για τη σημασία της ανάγνωσης και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το βιβλίο στη σύγχρονη κοινωνία.

“Το βιβλίο είναι ένα ταξίδι ολόκληρο. Συνομιλείς εσύ ουσιαστικά με έναν συγγραφέα”
Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανέφερε τα εξής: «Το αγαπάω το βιβλίο. Το βιβλίο προσφέρει πάρα πολλά πράγματα. Δεν είναι μόνο οι γνώσεις, το λεξιλόγιο. Είναι ένα ταξίδι ολόκληρο. Συνομιλείς εσύ ουσιαστικά με έναν συγγραφέα. Και αυτό γίνεται κάθε φορά. Δεν υπάρχει μέρα στη ζωή μου να μην ανοίξω βιβλίο έστω και για λίγο, έστω και για τρία λεπτά.».
Η συνέχεια εδώ:





























