Με ένα μάλλον αποστομωτικό σχόλιο, καθώς ο ίδιος είχε ζητήσει να τεθεί το θέμα προς συζήτηση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, ο ανεξάρτητος, πλέον, δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κορωνίδης “τάπωσε” τη δημοτική αρχή Κοκκαλιάρη σε ανάρτηση, στην επίσημη σελίδα του Δήμου, για τον “έγκαιρο χρόνο” συζήτησης του επίμαχου προεδρικού διατάγματος οριοθέτησης των οικισμών!
Να σημειωθεί πως για τη συζήτηση του όλου θέματος δεν είχαν ενημερωθεί οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και κυρίως οι άμεσα ενδιαφερόμενοι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης, με αποτέλεσμα να είναι παρόντες μόλις….τρεις!

Καλά τα λέει αλλά είναι μόνος του,που είναι η αντιπολίτευση; Που είναι ο παλιός δήμαρχος Μαλουτας; Γιατί σιωπούν αυτά είναι σημαντικά προβλήματα!