Από 15 μέχρι και…100 ευρώ για ”Meet & Greet 📸⭐🤝” κοστίζουν τα εισιτήρια για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Κοζάνη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου.
Όπως διαβάζουμε σχετικά “Τη Δευτέρα 21 Ιουλίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται για μία μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης στην Κοζάνη. Ο επιτυχημένος και πάντα δημιουργικός καλλιτέχνης θα παρασύρει το κοινό σε ένα επικό μουσικό ταξίδι γεμάτο με τις προσωπικές δισκογραφικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την αστείρευτη ενέργειά του, σε μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live Production”.
Φυσικά, η όλη παραγωγή είναι αυτόνομη και δεν έχει καμία σχέση με τα “Λασσάνεια”, με τους υπεύθυνους του Δήμου Κοζάνης, ωστόσο, να εντάσσουν τη μεγάλη αυτή συναυλία στο…επίσημο πρόγραμμα.
Δείτε αναλυτικά εδώ:
https://www.more.com/gr-el/tickets/music/konstantinos-argyros-kozani