Δεκάδες κόσμου όλων των ηλικιών δοκίμασαν από το απόγευμα της Τρίτης τις μοναδικές γεύσεις του “Mailo‘s”, το οποίο άνοιξε τις πόρτες και…την κουζίνα του, στην οδό Κοβενταρών & Μουράτη, στο κέντρο της Κοζάνης.
Το Mailo‘s – The Pasta Project συνδυάζει τη fresh pasta με την street food κουλτούρα. Ιδιαίτερες συνταγές με φρέσκα ζυμαρικά και χειροποίητες σάλτσες που μας ταξιδεύουν γευστικά – Fresh Sauce & Fresh Pasta concept.
Η διαδικασία είναι απλή και… νόστιμη! Ο πελάτης του Mailo‘s δημιουργεί τη μακαρονάδα του όπως ακριβώς τη θέλει με τρία απλά βήματα:
1ο βήμα: Επιλέγει έναν από τους τρεις διαφορετικούς τύπους φρέσκων ζυμαρικών που παράγονται καθημερινά στην Mailo‘s Fresh Pasta Machine στο κάθε κατάστημα από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό. Για παράδειγμα Rigatoni, Campanelle, Casarecce.
2ο βήμα: Προσθέτει μια από τις 10 signature σάλτσες του Mailo‘s
Ή μια από τις Must-have επιλογές:
-Νέα Spanakotiropita, εμπνευσμένη από τη συνταγή της γιαγιάς Αναστασίας με θρυμματισμένο φύλλο κρούστας
-«Μυστηριώδες» Truffle Mushrooms με άγρια μανιτάρια και λάδι λευκής τρούφας
– «Κλασσική» Carbonara με τραγανό μπέικον και λιωμένη παρμεζάνα
3ο βήμα: Απολαύστε το γεύμα σας!
“H αγάπη για τα φρέσκα ζυμαρικά και τις μεσογειακές γεύσεις δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ…και το Mailo’s ξέρει τη μυστική συνταγή της νοστιμιάς! “Made with Love & Pasta!”