“Είναι η πιο δύσκολη αποκριά που έχουμε κάνει” ανέφερε στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, μετά από ερώτηση του επικεφαλής της “Κίνησης” Χάρη Κουζιάκη, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, “επιρρίπτοντας” την ευθύνη “στο πρόβλημα μη ψήφισης προϋπολογισμού”, όπως συμβαίνει, σύμφωνα με τον ίδιο, στους περισσότερους Δήμους της χώρας.
Να σημειωθεί, επίσης, πως ο κ. Ιωαννίδης, εντελώς…αναπάντεχα και χωρίς να το συνηθίζει, ζήτησε το λόγο στην έναρξη της αποψινής συνεδρίασης και μίλησε για τα επικίνδυνα πυροτεχνήματα των Χριστουγέννων, λέγοντας πως “η διαδικασία των πυροτεχνημάτων δεν είχε να κάνει ούτε με το Δήμο, ούτε με την Περιφέρεια, αλλά με τον διοργανωτή”.
Δείτε στο 2:22 και στο 14:00:



























Τι επάγγελμα κανειυο κύριος;
Ξέρει και από δυσκολίες;
Ρε τι ψηφίζουμε ρε γαμωτο;
Τεμπέληδες που μας δουλεύουν,τώρα ποιος είναι πιο χαζός δεν ξέρω…
Ναι γι’ αυτό είπαν να μην ξοδεύονται σε αφίσες, σωστή προβολή, δουλειά και προώθηση της παράδοσης, υπάρχει το ΑΙ που σου κάνει αφίσα σε δευτερόλεπτα και τσάμπα!!!! Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς με αυτά που ακούμε και ζούμε και κάπου εδώ να υπενθυμίσω τι κριτική είχαν δεχθεί οι προηγούμενες δημοτικές αρχές και Μαλούτα και Ιωαννίδη, για παντός είδους αφίσες και δημιουργικά οχι μόνο τις αποκριάς αλλά για κάθε τι…… Tώρα σιωπή……από συγκεκριμένα site και ανθρώπους…….γιατί άραγε; Ο καθένας με τα δικά του κριτήρια έχει δικαίωμα να πει ότι μία αφίσα δεν του αρέσει και είναι δεκτό, ΑΛΛΑ δεν υπάρχει σύγκριση όταν κάτι έχει γίνει και έχει δουλευτεί από ανθρώπινο χέρι, έχει κόπο, κρύβει δουλειά και ώρες, δεν πάτησες δυο εντολές στο AI και μάλιστα ήταν κι αυτές λάθος! AI και λύκους να μας φάει!